Novi Hilton Rijeka Costabella Beach Resorta & Spa otvorit će vrata u četvrtak 1. srpnja.
Time će biti zaokružena investicija češkog poduzetnika Jaroslava Trešnjaka, generalnog direktora JTH Holdinga koji je zajedno s J&T Bankom, u ovaj, kako je više puta istaknuo, svoj životni projekt, uložio oko 105 milijuna eura. Riječ je o objektu koji ima kapacitet od 132 soba, uz što će gosti moći odsjesti i u nekoj od 66 vila. Novi resort nudit će i čitavu lepezu gastrodoživljaja, s obzirom na to da ima šest manjih i većih ugostiteljskih objekata, među kojima i restoran Nebo Restaurant & Lounge na vrhu hotela, na čijem je čelu najmlađi hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom Deni Srdoč. Uz Srdoča, koji je nakon Drage di Lovrana u kojoj je na Kvarner donio prvu Michelinovu zvjezdicu, karijeru ipak umjesto u inozemstvu, nastavio u riječkom Hiltonu, svoj će gastropečat dati i chef Miljeko Kosanović. Taj executive chef, rođen i odrastao u Rijeci, sa sobom donosi golemo iskustvo koje je stekao pohađajući razne međunarodne kulinarske institute i radeći u nekima od najboljih restorana i hotela.
A tko želi isprobati kako to izgleda odsjesti u Hiltonu, noćenje za jednu osobu s petka na subotu platit će od 314 eura, odnosno od 296 eura za članove Hilton Honorsa, do nekih 550 eura na noć, objavio je Novi list.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu