U borbi za putnike Uber uveo ‘pet uslugu’, ići će i izvan Zagreba

Autor: Poslovni dnevnik , 30. rujan 2024. u 07:00
Prihodi Uber Hrvatske u 2023. godini s padom od 55.833 eura spustili su se ispod milijuna/UBER

Uber PET posebno je predstavljena u sklopu “Festivala pasa svih rasa powered by Zoo City” koji se proteklog vikenda održao u Zagrebu.

Od prošlog je tjedna u Zagrebu dostupna nova usluga koja Uber korisnicima omogućuje vožnju sa svojim kućnim ljubimcem – uz dodatnu naknadu od svega 2,50 eura po redovnoj vožnji, naručenoj putem Uber aplikacije, korisnik može povesti svog ljubimca gdje god trebao, što će posebno obradovati vlasnike pasa ali i drugih manjih kućnih ljubimaca.

“Izuzetno smo ponosni što možemo predstaviti Uber Pet uslugu u Zagrebu, čime pokazujemo našu kontinuiranu predanost inovacijama i slušanju potreba naših korisnika. Uvođenje ove usluge ne samo da olakšava planiranje i kretanje vlasnicima kućnih ljubimaca, već predstavlja i važan korak u unapređenju kvalitete usluge prijevoza u Hrvatskoj.

Vjerujemo da će Uber Pet podići standarde u industriji te pružiti još bolje korisničko iskustvo, stvarajući nove mogućnosti, kako za putnike tako i za naše partnere vozače”, izjavili su iz Ubera.

Uber vozila namijenjena za ovu uslugu opremljena su posebnim zaštitnim prostirkama te sigurnosnim pojasom za kućne ljubimce, a kako bi vožnja bila još ugodnija za vozače i ostale putnike, korisnicima se preporučuje da ponesu i vlastitu prostirku za zaštitu sjedala.

Uber PET posebno je predstavljena u sklopu “Festivala pasa svih rasa powered by Zoo City” koji se proteklog vikenda održao u Zagrebu. Usluga Uber Pet trenutačno je dostupna isključivo u Zagrebu, uz planove za moguće širenje na druge gradove.

Uber Hrvatska je inače u prošloj godini, prema podacima Poslovne Hrvatske, ostvario ukupni prihod u iznosu od 994.675,00 eura, što predstavlja relativnu promjenu ukupnih prihoda od -55.833,00 eura u odnosu na prethodno razdoblje kada je poslovni subjekt ostvario ukupne prihode u iznosu od 1.050.508,00 eura. Poslovni subjekt je tokom posljednje dvije godine poslovao s dobiti, a u 2023. nije mijenjao broj zaposlenika.

Komentirajte prvi

New Report

Close