Tomašević HDZ-ovcu: Za svoja parkirna mjesta 10 godina niste platili ni euro

Autor: Poslovni.hr , 05. rujan 2024. u 12:56
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Na prvoj sjednici nakon ljetne stanke okupili su se zastupnici zagrebačke Gradske skupštine. Na dnevnom redu je 39 točaka. Prva točka je izvješće rada gradonačelnika Tomislava Tomaševića u prvih šest mjeseci.

Teme koje će biti na dnevnom redu su odluka o ozelenjavanju dvorišta, o pripravnosti u slučaju nuklearnog događaja, ali ne i one o blokovskom parkiranju, o čemu je uoči sjednice govorio HDZ-ov Mislav Herman, prenosi N1.

“Kao što plavim vrećicama niste riješili problematiku otpada u gradu, tako i blokovskim parkiranjem nećete riješiti prometne gužve u gradu Zagrebu. Građani su vam to vrlo jasno pokazali ogromnim brojem primjedbi koje su bile na javnoj raspravi”, kazao je Mislav Herman.

“Građani krenuli u borbu za parkinge? Vi ste krenuli u borbu za svoje”

Uzvratio mu je Tomašević.

“Kako ste rekli, da su građani krenuli u borbu za svoje parkinge? Vi ste krenuli u borbu za svoje parkinge. Za 4 mjesta koja niste plaćali 10 godina ni jedan euro. Mi sad uvodimo reda jer smo to otkrili, mi smo to otkrili i zbog toga smo donijeli odluku”, rekao je Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba.

Komentirajte prvi

New Report

Close