Aminess hoteli i kampovi u veljači ulaze u drugu sezonu projekta Aminess Gourmet Lab pod vodstvom chefa Davida Skoke, a cilj je educiranje mladih kuhara, konobara, barmena i ostalih članova Aminess gourmet tima.
Novigradski restoran Loop u sklopu Aminess Maravea Camping Resortu pretvorit će se u gastronomsk
10 posto
rastao je lani broj polaznika na edukacijama Gourmet laba
o-edukacijsko središte koje će okupiti 15 stručnjaka iz različitih ugostiteljskih područja.
Chef David Skoko kao ambasador projekta objašnjava kako je svaki gost potencijalni ambasador naše gastronomije te regije u kojoj odsjeda stoga je nužno educirati ljude kako bi gosti bili zadovoljni, vratili se ili pak pričali o nama. Program edukacija koje su pripremili uključuje razne teme – od tečaja sommeliera, craft pive i koktela, pripreme plave ribe i sushija, do vještina vođenja i unapređenja prodaje.
Iz Aminessa ističu kako su prošle godine svi njihovi zaposlenici odradili obvezne edukacije, a oko 50 posto i dodatne stručne edukacije. Napominju da svake godine unapređuju program edukacije, a u onima unutar gourmet koncepta u 2019. godini imali su povećanje broja polaznika od 10 posto u odnosu na godinu ranije.
“Gourmet scena u Hrvatskoj raste i razvija se iz godine u godinu pa našim djelatnicima želimo omogućiti suradnju s najvećim stručnjacima u području ugostiteljstva kako bi bili najbolji u svome poslu. Osobnim razvitkom te podizanjem razine usluge može se doći do zavidne razine profesionalnosti u ugostiteljstvu i turizmu”, zaključuje Damir Čekić, direktor hrane i pića Aminess hotela i kampova.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu