‘Vrlo dobra epidemiološka situacija u Hrvatskoj’: Dva nova slučaja, treći dan zaredom nema preminulih

Autor: Poslovni.hr , 18. svibanj 2020. u 14:02
Foto: Daniel Kasap / Pixsell

U protekla 24 sata od tri osobe testirane na koronavirus u Zagrebu jedna je pozitivna.

U posljednja 24 sata Hrvatska bilježi dva novozaražena od koronavirusa. Ukupna brojka je 2228. Učinjeno je 943 testa u posljednja 24 sata.

10 bolesnika je na respiratoru.

Već treći dan zaredom nema preminulih od virusa, rekao je ministar Beroš.

Capak je najavio popuštanje mjera u domovima za starije poput donošenja stvari i kraćih posjeta. Kazao je kako je situacija u domovima stabilna.

Ministar Božinović istaknuo je kako je epidemiološka situacija u Hrvatskoj vrlo dobra, te kako se ne zna kada će biti iduća konferencija za medije.

U protekla 24 sata od tri osobe testirane na koronavirus u Zagrebu jedna je pozitivna, izvijestio je u ponedjeljak na konferenciji za medije zagrebački Stožer civilne zaštite, naglasivši da je epidemiološka situacija zadovoljavajuća. Do sada su u Zagrebu ukupno testirane 10.142 osobe, 64 osobe su u samoizolaciji od čega je 10 na kućnom liječenju.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Što se više ukidaju mjere manje je zaraženih a to samo dokazuje koliko je Capak napamet donosio odluke bez ikakve studije ili proracuna. Zbog njegive krive intuicije paralizirana je Hrvatska ekonomija. Sad će pričat da nisu mjere donešene da bi bilo gore, za to apsolutno nema dokaza.

New Report

Close