Šokiran računom iz hotela: Naplatili mu vodu 4,20 eura iako je platio noćenje i polupansion 280 eura

Autor: Poslovni.hr , 28. srpanj 2024. u 08:42
Foto: Pixsell / LinkedIn

Svaki stol je kupio bocu vode, jer za svakim stolom je barem jedno dijete.

Jedan korisnik LinkedIn-a ostao je šokiran potezom poznatog hotela u Rovinju. Oni su mu, naime, uz večeru naplatili bocu Jane od 0,75 litre 4,20 eura, iako je gost hotela s plaćenim noćenjem i polupansionom.

‘Ne možete mi naplatiti noćenje i polupansion u objektu s četiri zvjezdice (namijenjenom DJECI) 280 EUR i ne dati mi vode uz večeru. U zemlji gdje je voda iz pipe pitka. Svaki stol je kupio bocu vode, jer za svakim stolom je barem jedno dijete. Bravo! Čestitam! Zaradili ste 4,20 EUR po stolu, po obroku. Dodajte tih 4,20 EUR u cijenu noćenja, stavite bokale vode u sklopu večere da si ljudi mogu natočiti čašu vode (kao svaki normalan hotel) i uklonite ovu praksu da se gosti ne osjećaju ovako prevareno, ako je to već kritično za vašu maržu. Ova predatorska, “shortsighted”, strategija koju ste odlučili koristiti je neetična, pohlepna i iskreno, jadna. Sramotite sebe, ali sramotite i cijeli naš turistički sektor i zemlju.’, napisao je nezadovoljan gost hotela.

‘Bezobrazluk koji će prije ili kasnije doći na naplatu’, samo je jedan od brojnih komentara koje je izazvala ova objava na LinkedIn-u.

Komentirajte prvi

New Report

Close