Selak Raspudić ulazi u utrku za Pantovčak! Najavila kandidaturu i žestok obračun s Milanovićem

Autor: Poslovni.hr , 22. srpanj 2024. u 11:03
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Kako je naglasila, želja joj je da je podrže sve političke opcije koje osjećaju kako je sazrelo vrijeme da na čelo države dođe nadstranačka osoba.

Marija Selak Raspudić bit će predsjednička kandidatkinja na izborima koji bi se trebali održati u prosincu. Potvrdila je to u intervjuu za Jutarnji.

– Pasivnost svih parlamentarnih stranaka oko isticanja izazivača aktualnom predsjedniku potakla je stvaranje nezdrave političke atmosfere neopravdanog straha od konfrontacije sa Zoranom Milanovićem, dakle predaje i prije početka same utrke i to u situaciji u kojoj sva istraživanja pokazuju kako dvije trećine naših građana želi novu osobu na Pantovčaku – rekla je uz dodatak:

– Hrvatska nije imala predsjednika s karakterom, nego često karakter s predsjednikom čije je trenutno raspoloženje upravljalo političkim životom Hrvatske. U kriznim vremenima Hrvatska na čelu države treba predsjednicu koja će prije svega biti razborita i odgovorna, koja neće kalkulirati i sjediti na dvije stolice, koja će se voditi interesom domovine, a ne stranačkom ili vlastitom dobrobiti, koja će krize rješavati, a ne ih svojim djelovanjem stvarati.

Komentirajte prvi

New Report

Close