RTL Kockica počet će s emitiranjem do 1. studenog

Autor: Poslovni.hr , 31. srpanj 2013. u 15:25
Thinkstock

RTL Hrvatska dobila je koncesiju za novi dječji i obiteljski kanal, RTL Kockicu, te produljenje koncesije za RTL Televiziju.

RTL Hrvatska dobila je koncesiju za novi dječji i obiteljski kanal, RTL Kockicu, te produljenje koncesije za RTL Televiziju.

Vijeće za elektroničke medije danas je donijelo odluku o produljenju koncesije za RTL Televiziju, kanal općeg interesa koji je započeo s radom prije 10 godina.

RTL Hrvatska također je dobila koncesiju za novi specijalizirani kanal RTL Kockicu koji će prikazivati program za djecu, mlade i obitelji među kojima će prednjačiti emisije obrazovnog i zabavnog karaktera.  

Johannes Zuell, predsjednik Uprave RTL-a Hrvatska izjavio je: " Sretni smo zbog produljenja koncesije za RTL Televiziju, no osobito smo zadovoljni s dodijeljenom koncesijom za RTL Kockicu, novi kanal, koji ce kao jedini besplatan kanal za djecu, mlade i obitelji donijeti nasim gledateljima dodatnu raznovrsnost I nove formate".

RTL Kockica počet će s emitiranjem do 1.studenog, unutar zakonskog roka od 90 dana.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Znači da su 4 televizijske kuće imale poništeni natječaj a istog dana RTL televizija dobiva nacionalnu koncesiju a da se nije prijavila na natječaj.
Tko je ovdje lud???
Krivo mi je što je JUTEL (RTL) dobio novu koncesiju jer su potpuno prosrpski orijentirali i pune nas emisijama i ostalim smećem koje dolazi sa prokletog istoka.

New Report

Close