Iako je gastronomski vodič Gault & Millau Croatia 2018, na domaćem je tržištu tek oko tri mjeseca, prvi pokazatelji potvrđuju da je hrvatska gastronomska scena dobila relevantan vodič koji gostima pruža kvalitetne i objektivne recenzije.
"Vodič je vjetar u leđa domaćoj enogastronomiji jer dobar dio gostiju u restorane dolazi upravo zbog recenzija Gault&Millau Croatia", kažu sa zadovoljstvom chefovi i vlasnici restorana.
Restoran Badi iz Umaga potvrdio je kako značajan broj gostiju dolazi zbog uvrštenja u vodič, budući da je Gault&Millau prisutan u mnogim stranim zemljama dugi niz godina te turisti koji iz tih zemalja dolaze u njega imaju povjerenja.
To posebice vrijedi za Austrijance kojima su Gault&Millau toke važnije i od zvjezdica. Vodič uključuje 100 restorana, 50 POP lokala i izbor 100 hrvatskih vina, a inspektori Gault&Millau nastavljaju obilaziti restorane po cijeloj zemlji za sljedeće izdanje vodiča.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu