Restoranima pomogao dovesti goste

Autor: Marija Crnjak , 31. srpanj 2018. u 21:59
Ivan Badurina, restoran Badi u Umagu

Vodič Gault&Millau.

Iako je gastronomski vodič Gault & Millau Croatia 2018, na domaćem je tržištu tek oko tri mjeseca, prvi pokazatelji potvrđuju da je hrvatska gastronomska scena dobila relevantan vodič koji gostima pruža kvalitetne i objektivne recenzije. 

"Vodič je vjetar u leđa domaćoj enogastronomiji jer dobar dio gostiju u restorane dolazi upravo zbog recenzija Gault&Millau Croatia", kažu sa zadovoljstvom chefovi i vlasnici restorana.   

Restoran Badi iz Umaga potvrdio je kako značajan broj gostiju dolazi zbog uvrštenja u vodič, budući da je Gault&Millau prisutan u mnogim stranim zemljama dugi niz godina te turisti koji iz tih zemalja dolaze u njega imaju povjerenja.

To posebice vrijedi za Austrijance kojima su Gault&Millau toke važnije i od zvjezdica. Vodič uključuje 100 restorana, 50 POP lokala i izbor 100 hrvatskih vina, a inspektori Gault&Millau nastavljaju obilaziti restorane po cijeloj zemlji za sljedeće izdanje vodiča.

Komentirajte prvi

New Report

Close