Prilika za umrežavanje i traženje odgovora: ‘Za što smo pozvane u biznisu?’

Autor: Danica Gršković , 22. siječanj 2024. u 16:16
Kroz pomno osmišljene teme sudionike 2. konferencije Poduzetništvo s povjerenjem provest će eminentni stručnjaci iz raznih područja/PD

U Zagrebu će se nakon uspješne lanjske 24. veljače održati 2. konferencija Poduzetništvo s povjerenjem.

Kroz malo više od mjesec dana u Zagrebu će se održati duhovno-poslovni događaj godine – 2. konferencija Poduzetništvo s povjerenjem (24. veljače, od 9 do 18 sati).

Stručne radionice prilika su sudionicama za usvojiti nova biznis znanja i vještine, a pomno osmišljene teme vodit će eminentna imena stručnjaka za određena područja: Organizacija vremena – pod vodstvom Manuele i Vladimira Grebenara, Postavljanje poslovne strategije pod vodstvom Monike Friščić i Ivone Zgrabljić, Brending i prodaja – Ante i Nikolina Mihaljević, Franjina ekonomija – Miriam Mary Brgles i Katarina Bukša, Biznis i Biblija – Lana Jukić i Krešimir Prevendar, Krizna komunikacija – Davor Trbušić, Financije s Bogom – Marko Matijašević.

Lani 120 sudionica
Osim stručnjaka u specifičnim područjima, sudionice očekuje i pet vrsnih govornika; don Damir Stojić, vojni kapelan na Hrvatskom vojnom učilištu Dr. Franjo Tuđman i duhovnik zajednice Božja pobjeda, don Mihovil Kurkut, voditelj salezijanskog oratorija u Rijeci te glavni urednik i direktor izdavačke kuće, zatim akademska slikarica i poduzetnica Eva Vukina, te poduzetnice s dugogodišnjim iskustvom Mirjana Topčić i Nada Rukavina.

Poduzetništvo s povjerenjem za žene će biti i prilika za druženje i umrežavanje, a sudionice će moći uživati i u glazbenim nastupima poznatih izvođača – Stjepana Lacha, Vanesse Mioč, Pave Ravenščak i Sestri Halužan.

Inicijativa Croatian Catholic Women (CCW) počela je još u rujnu 2022. s redovitim online događanjima. Do danas je održano 12 molitvenih online susreta, 13 online intervjua s 13 poduzetnica, 13 online edukativnih susreta, a u ožujku 2023. organizirana je prva konferencija za žene u poduzetništvu, na kojoj se okupilo 120 sudionica.

Inicijativa se vrlo brzo proširila i okupila je na društvenim mrežama više od 2000 članica koje svakodnevno aktivno dijele međusobno savjete, poticaje, te se umrežavaju i predstavljaju. Iz ove inicijative osnovana je u kolovozu ove godine Udruga Poduzetništvo s povjerenjem.

Žensko poduzetništvo
Vodstvo Udruge okuplja uspješne poduzetnice, a duhovnu pratnju i podršku dali su im i fra Ivan Marija Lotar, župnik i rektor Bazilike sv. Antuna Padovanskog, te s. Kristina Lovreković, Milosrdne sestre sv. Križa. Predsjednica Udruge Andrea Oroš poziva:

“Konferencija ‘Poduzetništvo s povjerenjem’ jedinstven je događaj koji će svakoj poduzetnoj ženi omogućiti duhovno i poslovno osnaživanje… Tko je žena iz Božje perspektive? Kako spoznati na što smo pozvane u biznisu? S velikim uzbuđenjem i veseljem najavljujemo konferenciju koja je uistinu veliki dan za žensko poduzetništvo u Hrvatskoj i veliki dar za svaku ženu koja želi spoznati ‘kako mogu svetije i bolje’.

Komentirajte prvi

New Report

Close