Preokret u igri Porezne uprave. Natjecatelj ostao bez nagrade, ali tu bi mogao biti samo početak njegovih problema

Autor: Poslovni.hr , 01. listopad 2024. u 10:45
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U suradnji s Državnim odvjetništvom Republike Hrvatske razmotrit ćemo mogućnost pokretanja postupaka protiv sudionika koji su različitim manipulacijama pokušali ostvariti nagradu, poručuju iz Porezne

Porezna uprava objavila je poredak dobitnika nagradne igre ‘Bez računa se ne računa’, navodeći kako je riječ o ispravljenom poretku te da su uskratili nagradu natjecatelju koji je, kako kažu, sakupljao bodove protivno pravilnika. Kazali su kako će razmotriti mogućnost pokretanja postupaka protiv sudionika koji su različitim manipulacijama pokušali ostvariti nagradu.

​Ispravljeni poredak dobitnika 1. kola nagradnog natjecanja:

1. Zvonko Moslavac iz Virovitice s osvojenih 1443 boda osvaja nagradu od 5.000,00 EUR

2. Alen Imširović iz Osijeka s osvojenih 1378 bodova osvaja nagradu od 3.000,00 EUR

3. Karmen Šušnjar iz Splita s osvojenih 1353 boda osvaja nagradu od 2.000,00 EUR

Poredak dobitnika 2. kola nagradnog natjecanja:

1. Vesna Tomulić iz Rijeke s osvojenih 2559 bodova osvaja nagradu u iznosu 5.000,00 EUR 

2. Anđelka Bižić iz Osijeka s osvojenih 2413 bodova osvaja nagradu u iznosu  3.000,00 EUR 

3. Marijan Košćak iz Varaždina s osvojenih 2300 bodova osvaja nagradu u iznosu  2.000,00 EUR 

Porezna uprava provela je dodatne kontrole regularnosti sakupljanja bodova za  dobitnike 1. kola nagradnog natjecanja. U skladu s provedenom kontrolom i člankom  11. stavkom 3. Pravila nagradnog natjecanja Povjerenstvo je uskratilo nagradu natjecatelju za kojeg se naknadno uspostavilo da je sakupljao bodove protivno pravilima. Temeljem navedenog objavljuje se ispravljeni poredak dobitnika 1. kola nagradnog natjecanja. 

Zahvaljuju svim građanima i medijima koji su im dostavili saznanja i dokaze o postupanjima pojedinaca protivno pravilima nagradnog natjecanja. Ovim putem pozivaju građane da i dalje dostavljaju Poreznoj upravi sve sumnje u regularnost prikupljanja bodova. 

U suradnji s Državnim odvjetništvom Republike Hrvatske razmotrit će mogućnost pokretanja postupaka protiv sudionika koji su različitim manipulacijama pokušali ostvariti nagradu.

Za 2. kolo nagradnog natjecanja provedene su kontrole regularnosti sakupljanja bodova odnosno kontrole korištenja automatiziranih postupaka i drugih mogućih manipulacija. Temeljem navedenog objavljuje se poredak dobitnika 2. kola nagradnog natjecanja. 

Komentirajte prvi

New Report

Close