Predstavljena nezavisna lista Ivana Jakovčića

Autor: Poslovni.hr/Hina , 02. travanj 2013. u 21:05
Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

U Dubrovniku se danas predstavila nezavisna lista za Europski parlament koju vodi predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić.

U Dubrovniku se danas predstavila nezavisna lista za Europski parlament koju vodi predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić.

Uz njega predstavljanju nezavisne liste "Europa za sve" nazočila je i druga na listi dr. Nela Sršen, a potporu su joj pružili svojim dolaskom predsjednik Nacionalnog foruma dr. Nikica Gabrić i predsjednik Dubrovačkog demokratskog sabora Pero Vićan.

Ivan Jakovčić je rekao da njegova lista ima potporu šest regionalnih stranaka i brojnih udruga te da vjeruje kako mnogi građani Hrvatske žele u Europskom parlamentu predstavnike koji nisu ni u jednoj političkoj stranci. Napomenuo je da ima veliko iskustvo u radu na europskim projektima, a veliko iskustvo, naglasio je, ima i doktorica Nela Sršen koja dugi niz godina radi u Europskoj uniji.

Okupili smo stručnjake iz različitih područja na našoj listi, uvjereni smo da građani trebaju snažne glasove u Europskom parlamentu, a takvi su ljudi na našoj listi, kazao je Jakovčić, koji je uvjeren da će ta lista sigurno ući u Europski parlament.

Dr. Nela Sršen kazala je kako nikada nije bila ni u jednoj političkoj stranci, kako među članovima Europskog parlamenta ima nekoliko prijatelja, a njena želja je pomoći Hrvatskoj, osobito u onome što najbolje zna, a to je zdravstvo. Rekla je da bi, ako uđe u Europski parlament, tu plaću proslijedila hrvatskom zdravstvu, a ona zadržala svoju liječničku.

Komentirajte prvi

New Report

Close