Najbolji poslovi
Tržište rada

Poslodavac u Zagrebu nudi mjesečnu plaću od 5.400 eura, a tu su i druge pogodnosti

Brzi put do posla vodi preko posao.hr. Pregledajte 10 posebno odabranih pozicija koje su dostupne za vas ovog tjedna!

Poslovni.hr
23. srpanj 2024. u 12:42
Ilustracija: Sandra Simunovic/PIXSELL

Financijska agencija traži Direktora centra proizvoda (m/ž) za rad u Zagrebu. Potrebni su VŠSS/bacc. ili VSS/mag./struč.spec. s 3-5 godina iskustva i poznavanje engleskog jezika. Nudimo rad na neodređeno, edukacije, božićnicu i jubilarne nagrade. Prijavite se putem linka do 6.8.2024.

Propuls d.o.o. traži Novinara/Urednika (m/ž) za rad na portalu www.direktno.hr u Zagrebu. Nudi se stalni radni odnos, sigurna primanja i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 1.8.2024.

Američka ambasada u Zagrebu traži Liječnika (m/f) za rad u Zagrebu – Buzin. Glavne odgovornosti uključuju pružanje hitne medicinske skrbi za zaposlenike i njihove obitelji. Potrebne su tri godine kliničkog iskustva i valjana licenca za rad. Plaća iznosi c EUR godišnje (5422 EUR mjesečno), uz razne pogodnosti poput bonusa i plaćenog bolovanja. Prijavite se putem linka do 4.8.2024.

Smart Group Recruitment d.o.o. traži Help Desk agenta u bankarskom sektoru (m/ž) za rad u Zagrebu ili od doma. Plaća je 1.250 € bruto, a rad uključuje smjene, vikende i praznike. Poželjno je iskustvo u korisničkoj podršci. Prijavite se putem linka do 12.8.2024.

PrimeShop360 d.o.o. traži Agente za telefonsku prodaju u Zagrebu, Osijeku, ili od kuće. Nude se stimulativna primanja, dodatci na plaću, rast plaće, stručna obuka, rad od ponedjeljka do petka i modernu radnu opremu. Prijavite se putem linka do 12.8.2024.

Med-Comfort d.o.o. nudi se Skladištar/Dostavljač (m/ž) za rad u Hrvatskom Leskovcu. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, znanje rukovanja viličarom, srednja stručna sprema i minimalno jedna godina iskustva. Nude se stalni radni odnos s probnim rokom, redovna primanja uz bonuse, edukaciju i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 28.7.2024.

Beauty centar Bambina traži iskusnog Medicinskog kozmetičara (m/ž) za rad u Zagrebu. Nudi se rad u stabilnom salonu s dugogodišnjom tradicijom, konkurentna plaća do 1800 EUR, kontinuirana edukacija, te dinamično i pozitivno radno okruženje. Prijavite se putem linka do 27.7.2024.

Sancta Domenica d.o.o. traži Skladištara (m/ž) za rad u Zagrebu, Jankomir (Robni terminali). Nudi se minimalna bruto plaća od 1100 eura, dodatni mjesečni bonus, naknada za topli obrok i prijevoz, te brojni benefiti poput Multisport programa i mogućnosti napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

AMC Marti Projekt d.o.o. traži Voditelja muško-ženskog frizerskog salona (m/ž) za rad u Zagrebu – Dubrava. Potrebna je vesela, kreativna i motivirana osoba s najmanje 2 godine radnog iskustva, a majstorski ispit je poželjan, ali nije uvjet. Nudi se stalni radni odnos. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

New Report

Close