Otvoren postupak javne nabave: Fina će za ovo platiti 700.000 kuna

Autor: Poslovni.hr , 26. rujan 2018. u 12:35
Foto: Filip Kos / Pixsell

Ocjenjivat će se njihova čistoća, izloženost i aktualnost reklamnog materijala, ispravnost elektroničkih uređaja i slično.

Financijska agencija FINA, koja je stjecajem dužničkih, ovršnih i inih okolnosti postala jedna od najomraženijih institucija među građanstvom, spremna je potrošiti do 700 tisuća kuna kako bi provjerila jesu li njezini zaposlenici i zaposlenice fini i uslužni prema klijentima. U otvorenom postupku javne nabave, čija je procijenjena vrijednost spomenutih 700 tisuća kuna, financijska agencija FINA, naime, nabavlja uloge – Mystery shoppinga.

Ukratko, kako piše Novi list, poduzeću koje pobijedi na natječaju FINA stavlja u zadatak da metodom takozvane tajne kupovine provjeri jesu li njezini zaposlenici pristojni, profesionalni i učinkoviti.

Od poduzeća koje će provoditi istraživanje i za to biti dobro plaćeno FINA očekuje da ispita način ophođenja djelatnika na šalterima, njihovu urednost, bonton, uslužnost i informiranost. Očekuje se i ocjenu izgleda FINA-inih poslovnica. Ocjenjivat će se njihova čistoća, izloženost i aktualnost reklamnog materijala, ispravnost elektroničkih uređaja i slično.

Komentirajte prvi

New Report

Close