Od tri OPG-a do sajma na koji svi dolaze

Autor: Mladen Miletić , 19. ožujak 2023. u 22:00
Domaćin 21. Međunarodnog sajma zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva bio je dubrovački hotel Rixos/G. JELAVIĆ/PIXSELL

Manifestacija je to koja iz godine u godinu samo raste, a njen voditelj Vedran Kraljević ponosno je istaknuo da su se predstavile sve hrvatske županije.

Dubrovnik je proteklog vikenda bio domaćin 21. Mediteranskog sajma zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva.

Manifestacija je to koja iz godine u godinu samo raste, a njen voditelj Vedran Kraljević ponosno je istaknuo da su se predstavile sve hrvatske županije.

“Veseli me što imamo i puno mladih ljudi, to znači da naš dugogodišnji trud i savjetovanje nije uzaludno”, rekao je Kraljević potvrdivši time koliko je i sama manifestacija napredovala u usporedbi sa samo tri OPG-a koliko ih je došlo kad je Sajam pokrenut.

“Kvaliteta života vrlo je bitna i nije svejedno što ćete u organizam unositi. Primijetio sam da se počela razvijati svijest o tome”, poručio je Kraljević dodavši da se svugdje, pa i u kršu, može napraviti puno dobrih stvari.

Komentirajte prvi

New Report

Close