Obavijest vozačima: Mijenja se regulacija prometa u nekoliko velikih zagrebačkih ulica

Autor: Poslovni.hr , 15. rujan 2024. u 11:22
Foto: Tomisla Miletić/pixsell/ilustracija

Nakon radova na vodoopskrbnom cjevovodu pristupit će se cjelovitoj sanaciji kolnika pa će prometnica biti zatvorena do okončanja radova asfaltiranja”, pojašnjavaju iz Grada.

Grad Zagreb objavio je priopćenje vezano uz privremenu regulaciju prometa.

Ulica kneza Branimira

“Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta produljit će se radovi na uređenju kolnika u Ulici kneza Branimira. Južna kolnička traka, na dijelu od Osječke ulice do Aleje javora, od nedjelje 15. rujna od 20:00 do nedjelje 22. rujna do 20:00 bit će privremeno zatvorena za promet, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu kolnika”, javljaju iz Grada Zagreba.

Šestinski vijenac

“Zbog nastavka radova na rekonstrukciji vodoopskrbnog cjevovoda, ulica Šestinski vijenac, na dijelu od ulice Šestinski vrh do kućnog broja 16 od nedjelje 15. rujna od 20:00 do subote 28. rujna do 20:00 bit će privremeno zatvorena za promet.

Obilazni pravci za vrijeme radova bit će:

  • Šestinski vijenac – Šestinska cesta – Lukšić – Bijenik – Sv. Duh – Selska cesta – Prilaz baruna Filipovića – Slovenska – Hanuševa – Ulica Republike Austrije – Trg Vladka Mačeka – Prilaz G. Deželića – Medulićeva – Ilica – Britanski trg – Pantovčak
  • Šestinski vijenac – Šestinska cesta – Mlinovi – Ksaverska cesta – Vrančićeva – Mlinarska –Jurjevska – Tuškanac – Ulica Vladimira Nazora – Pantovčak

Nakon radova na vodoopskrbnom cjevovodu pristupit će se cjelovitoj sanaciji kolnika pa će prometnica biti zatvorena do okončanja radova asfaltiranja”, pojašnjavaju iz Grada.

Petrova ulica

“Petrova ulica, na dijelu od Bukovačke ceste do kućnog broja 150, od ponedjeljka 16. rujna od 8:30 do ponedjeljka 14. listopada do 4:00 bit će privremeno zatvorena za promet. S obzirom na to da su na toj dionici završeni radovi na rekonstrukciji plinovoda, izvodit će se radovi na uređenju kolnika.

Obilazni pravac bit će:

  • Petrova ulica – Jordanovac – Maksimirska – Bukovačka i obratno.

Nakon završetka radova rekonstrukcije plinovoda nastavit će se s uređenjem kolnika i na dijelu od
kućnog broja 150 do Ulice Jordanovac”, objavili su iz Grada Zagreba.

Komentirajte prvi

New Report

Close