Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu proizvoda Sir od nepasteriziranog mlijeka VALENCAY AOC „AFFINE“ HARDY 220g (fromage de chèvre fermier au lait cru), LOT 10 032, upotrijebiti do 20.03.2019., proizvođača HARDY AFFINEUR, Chatillon S/Cher, Francuska, odobrenog broja 41 043 003, radi utvrđene prisutnosti bakterije Escherichia coli O157H7.
Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu proizvoda:
Sir od nepasteriziranog mlijeka
VALENCAY AOC „AFFINE“ HARDY 220g
(fromage de chèvre fermier au lait cru)
Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu proizvoda Sir od nepasteriziranog mlijeka VALENCAY AOC „AFFINE“ HARDY 220g (fromage de chèvre fermier au lait cru), LOT 10 032, upotrijebiti do 20.03.2019., proizvođača HARDY AFFINEUR, Chatillon S/Cher, Francuska, odobrenog broja 41 043 003, radi utvrđene prisutnosti bakterije Escherichia coli O157H7.
Proizvod je na tržište stavio subjekt u poslovanju s hranom Salvia d.o.o., Slavonska avenija 7, Zagreb putem svog maloprodajnog objekta Delikatese Bonkulović, Nova Ves 17, Zagreb.
Proizvod nije u skladu s Uredbom Komisije (EZ) br. 2073/2005 od 15. studenoga 2005. o mikrobiološkim kriterijima za hranu.
Dodatni podaci o proizvodu:
Proizvođač: HARDY AFFINEUR, 5 rue de l’Ancienne gare, 41130 Chatillon S/Cher, Francuska
Distributer: Thomas Export SA, voie de la Gravière 1, 94290 VILLENEUVE-LE-ROI, Francuska
Stavlja na tržište: Salvia d.o.o., Slavonska avenija 7, Zagreb (Delikatese Bonkulović)
Zemlja podrijetla: Francuska
Obavijest se odnosi isključivo na proizvod sa gore navedenim podacima.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.najprije se stavi na tržište bez kontrole,pa kad se nešto dogodi onda se povlači sa tržišta,zar nebi trebala biti KONTROLA PRIJE STAVLJANJA NA TRŽIŠTE, PA AKO NEŠTO NIJE U REDU DA SE STOPIRA ODMAH
Uključite se u raspravu