Veljača je mjesec u kojem započinju veće izlagačke aktivnosti na Zagrebačkom velesajmu, a od 21. do 25. toga mjeseca su dva sajma posebnog značenja za turizam.
Riječ je o 10. jubilarnom međunarodnom sajmu gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme Hotel&Gastroteh, te 27. Zagrebačkom sajmu nautike.
Prva smotra donosi novosti iz HoReCa sektora, uz nastup vodećih domaćih i inozemnih tvrtki, što je i, poručuju sa ZV-a, prilika za razmjenu iskustava proizvođača i trgovaca opremom, te ostalima u lancu (proizvođači i distributeri hrane i pića…).
Sajam nautike, pak, kao najposjećeniji takav u nas promovira nova plovila hrvatskih i stranih brodograditelja, te predstavlja trendove u nautičkom turizmu za ovu godinu.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu