Najbolja nova radna mjesta u Hrvatskoj: Zapošljavaju Philips, Hrvatska pošta, DHL, Fleet Rent a car…

Autor: Poslovni.hr , 27. listopad 2015. u 11:55
Foto: Marko Jurinec / Pixsell

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

INSTITUT IGH d.d. vodeća je tvrtka u regiji u području pružanja usluga u građevinarstvu, a trenutno je u potrazi za Business Development Managerom (m/ž) za područje Zagreba. Traži se minimalno 5 godina radnog iskustva na sličnim poslovima, a glavna je odgovornost razvoj poslovanja INSTITUTA IGH d.d. u određenim perspektivnim segmentima poslovanja. Opširnije potražite ovdje.

Philips za područje Zagreba traži Digital Marketing Assistanta (m/ž). Imate jedinstvenu priliku pridružiti se brendu koji je na tržištu prisutan od 1891. godine, a vaša glavna uloga na ovoj poziciji bila bi potpora digitalnom timu u web upravljanu sadržajem i prezentacijama. Imate li barem godinu dana iskustva u digitalnom marketingu, prijavite se ovdje na oglas.

Hrvatska pošta traži voditelja ključnih kupaca za međunarodni promet (m/ž). U opisu radnog mjesta izdvaja se razvoj međunarodne prodaje poštanskih usluga u „last mile“ distribuciji na području RH, a preporučena stručna sprema je VSS (mag.) prometnog, ekonomskog ili drugog odgovarajućeg usmjerenja. Potrebno je i najmanje 5 godine radnog iskustva. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Tvrtka SUTON d.o.o. – grafička industrija sa sjedištem u Širokom Brijegu za radno mjestu u Splitu traži Direktora Društva (m/ž). Od uvjeta se ističe VSS ili VŠS grafičkog ili ekonomskog smjera, te 5 godina radnog iskustva u grafičkoj ili nekoj drugoj proizvodnoj branši. Svim odabranim kandidatima jamče rad u sređenoj i organiziranoj tvrtki sa urednim primanjima. Opširnije pronađite ovdje.

Tvrtka Calcit Lika d.o.o. je stručnjak u proizvodnji vrhunskih kalcij – karbonatnih punila i pigmenata te granulata. Ako ste dinamični, ambiciozni i imate odgovarajuće stručno obrazovanje, možete postati dio uspješnog tima na radnom mjestu voditelja kontrole kvalitete (m/ž). Imate li iskustvo u rukovođenju timova do 10 radnika i procesima proizvodnje, ispunite ovdje brzu prijavu.

ACG Lukaps je značajan proizvođač tvrdih želatinskih kapsula u ovome dijelu Europe, a trenutno traži pripravnika (m/ž). Nudi se prilika mladim, ambicioznim ljudima koji su željni stjecanja prvog radnog iskustva i stručnih znanja s područja nabave i logistike, a od kandidata se očekuje završeno visokoškolsko obrazovanje ekonomskog/tehničkog usmjerenja (ekonomija, logistika i srodna usmjerenja). Opširnije potražite ovdje.

P3 communications engineering za svoj globalni tim traže Core Network Experta (m/f). Posao uključuje analizu i dizajniranje CS/PS Core mreže, kao i  ePC/IMS auditsa. Potrebno je odlično poznavanje engleskog i njemačkog jezika, te diploma u elektronskom inženjeringu, računalnoj znanosti ili sl. Nudi se rad u zanimljivom i izazovnom radnom okruženju, a na oglas se možete prijaviti ovdje.

DHL je objavio oglas za radno mjesto: Freight Field Sales za područje Slavonije (m/ž).  Mjesto obavljanja posla: Terenski rad na području Slavonije (županije Osijek, Vukovar, Slavonski Brod, Požega). Posao uključuje aktivno traženje korisnika usluga DHL Freight poslovne jedinice specijalizirane za cestovni prijevoz, a uvjet je SSS,VSS ili VŠS ekonomist /dipl. ing prometa. Opširnije potražite ovdje.

LELO za područje Zagreba traži Trade Marketing Managera koji će biti odgovoran za izradu regionalnog promotivnog plana i kompetitivnih ponuda, sve u sklopu prodajnog tima. Od kandidata se očekuje diploma u marketingu, kao i radno iskustvo vezano uz marketinške poslove. Opširnije pročitajte ovdje.

FLEET Rent a car traži mlađeg referenta u rezervacijskom centru / prodaje (m/ž). Osoba će biti odgovorna je za izradu, potvrdu, distribuciju i arhiviranje rezervacija, te odgovaranje na telefonske upite i upite mailom stranaka, kao i davanje informacija o uslugama. Ako ste zainteresirani za rad na određeno vrijeme, prijavite se ovdje za posao.

Komentirajte prvi

New Report

Close