Najbolji HR u RH – otvorene nominacije za menadžera godine

Autor: Ana Roksandić , 05. kolovoz 2024. u 22:00
Saša Jurković predsjednik je udruge HR Centar koja organizira izbor/PD

Dodjela nagrade održat će se 21. studenoga u sklopu konferencije People & Culture HORIZONS u Algebra Kampusu u Zagrebu.

Otvoren je početak prijava za 13. godišnju nagradu najboljem menadžeru ljudskih resursa. Nagradu pod imenom Prometej dodjeljuje strukovna Udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR.

Nominacijsko razdoblje traje od 15. kolovoza do 15. rujna, kandidate mogu nominirati njihovi nadređeni, menadžeri iz drugih djelatnosti, te HR menadžeri iz drugih tvrtki, a kandidati se mogu i sami prijavi na web stranici Centra HR.

Dodjela nagrade održat će se 21. studenoga u sklopu konferencije People & Culture HORIZONS u Algebra Kampusu u Zagrebu.

Strukovnom nagradom Prometej nagrađuje se najboljeg profesionalca iz sektora ljudskih resursa koji je radom značajno pridonio ukupnoj poslovnoj uspješnosti organizacije u kojoj djeluje.

Najboljeg menadžera prema izboru zajednice izabrat će Ocjenjivački odbor sastavljen od priznatih teoretičara i praktičara iz HR struke. Izbor HR menadžera godine jedini je događaj takve vrste u Hrvatskoj, a cilj izbora je ukazati na važnost funkcije ljudskih resursa u kompanijama i istaknuti najbolje u tom području.

Glavni kriteriji za odabir najboljeg HR profesionalca usmjereni su na dostizanje organizacijskih ciljeva i pozicioniranje funkcije upravljanja ljudskim potencijalima kao strateškog partnera menadžmenta u ostvarenju poslovnih ciljeva.

Među kriterijima su i razvoj sustava ili modela na HR području koji doprinose učinkovitosti organizacije, promoviranje funkcije upravljanja ljudskim potencijalima unutar i izvan organizacije te kontinuirano jačanje vlastite i kompetentnosti svojih suradnika. 

Komentirajte prvi

New Report

Close