Najava radionice „ZAPOSLI-OSI“  o zapošljavanju osoba s invaliditetom

Autor: Poslovni.hr , 08. listopad 2024. u 13:34
FOTO: Unsplash

Savez SUMSI i partneri organiziraju radionicu ZAPOSLI-OSI za poslodavce o zapošljavanju osoba s invaliditetom.

Radionica će se održati u  utorak (5. studenoga) od 10:30 do 12:00 sati u dvorani Indigo, Centra WESPA SPaces (Zavrtnica 17, Zagreb).

Događaj je dio programa “Zajedno kroz izazove2”, čiji je cilj doprinijeti većoj zaposlenosti i samozaposlenosti osoba s invaliditetom na otvorenom i konkurentnom tržištu rada. Na radionici će se  govoriti o potrebi zapošljavanja osoba s invaliditetom te o prilikama i izazovima s kojima se u tom području kao poslodavci mogu susresti.

Prijavljeni poslodavci imat će mogućnost sudjelovati u cijelom programu, kroz koji ćemo do travnja 2025. održavati i  individualne konzultacije, kao i dodatnu završnu konferenciju. Svi zainteresirani poslodavci mogu se prijaviti putem linka.

Podsjećamo, program “Zajedno kroz izazove2” provodi Savez SUMSI, u partnerstvu s: Centrom za profesionalnu rehabilitaciju “Zagreb”, Hrvatskim zavodom za socijalni rad, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Studijskim centrom socijalnog rada Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Udrugom Liberato i Udrugom Radio Student. Spomenuti trogodišnji program financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Komentirajte prvi

New Report

Close