Na Bundeku počeo kamp za buduće poslovne lidere

Autor: Mladen Miletić , 01. srpanj 2024. u 12:41
FOTO: PD

U četvrtoj generaciji je 12 polaznika programa kojima će se predstaviti i neke hrvatske kompanije.

Program četvrte generacije polaznika Youth Business Camp Adria Zagreb, u sklopu World Entrepreneurship Programa, počeo je jučer u prostorijama RIT Croatia (Rochester Institute of Technology) na zagrebačkom Bundeku. Ukupno 12 polaznika koji dolaze iz Hrvatske, Turske, Irske i Ukrajine imat će priliku čuti 29 predavača, a u sklopu stručnog izleta, polaznici će posjetiti Zicer- Zagrebački inovacijski centar, ured Europskog parlamenta u Zagrebu, Hrvatski radijski forum te Hrvatsku poštu gdje će im biti održana ne samo predavanja nego će se upoznati i s praktičnim pričama kompanija.

Kamp je tematski jedinstven u svijetu po količini programskog sadržaja koje polaznici odslušaju, a obuhvaćena su područja: intelektualno vlasništvo, upravljanje ljudskim potencijalima, osnove financija, osnove ekonomije, osnove menadžmenta, branding, odnosi s javnošću, marketing, vodstvo i upravljanje, blockchain i digitalne valute, kreiranje web stranica i aplikacija, društvena odgovornost i druge teme. Također, u sklopu programskog djela Brand story predavanja, predstavit će se L’Oreal Adria, PitchSee, Poliklinika Terme Selce, RIT Croatia, WWF Adria, Privredna banka Zagreb…

”Zahvaljujem svim predavačima te sponzorima koji su prepoznali projekt inspiriranja poduzetništva. Ponosan sam što uspijevamo održati kontinuitet. Zaključno s ovom generacijom, inspirirali smo 51 tinejdžera, od kojih će, vjerujemo, neki postati i poslovni lideri”, izjavio je Danijel Koletić, direktor Youth Business Camp Adria Zagreb.

Polaznici se kroz timski rad pripremaju za projektni zadatak kojeg predstavljaju posljednjeg dana kampa, 12. srpnja, a pripremaju ih mentori, bivši sudionici kampa Dora Planinc i Vitomir Pavičić.

Komentirajte prvi

New Report

Close