‘Ministar Maras zadao nam je najteži udarac’

Autor: Agencija VLM , 08. prosinac 2013. u 15:44
Gordan Maras (Photo: Anto Magzan/PIXSELL)

Vodoinstalater Ivica Balog iz Strahoninca dobitnik je statue “Obrtnik Međimurja” za 2013. godinu, koju mu uručila Obrtnička komora Međimurja.

Vodoinstalater Ivica Balog iz Strahoninca dobitnik je statue “Obrtnik Međimurja” za 2013. godinu, koju mu je na svoj dan uručila Obrtnička komora Međimurja. Plakete za majstore godine dobili su Antun Agić, metalac iz Mihovljana, i Dragutin Vabec, staklar iz Murskog Središća.

– U pesimističnoj varijanti, ovo je možda i posljednji put da obilježavamo Dan komore. Doživjeli smo najteži udarac u svom poslovanju, a zadao nam ga je naš dragi ministar Gordan Maras Zakonom o obrtu. Nije ga zadao samo obrtnicima, već i komori kao ustanovi sa 161-godišnjom tradicijom – rekao je Slavko Faltak, predsjednik Obrtničke komore Međimurja, koja postoji 18 godina.

– Mislili smo da ćemo sad kad smo punoljetni lakše funkcionirati, no obrtništvu nikad nije bilo teže, zahvaljujući i našem resornom ministarstvu – istaknuo je Faltak na obilježavanju Dana Obrtničke komore Međimurja.

Komentari (8)
Pogledajte sve

Reketari iz HOK-a su u drami jer im Maras hoće kravu muzaru pustit da slobodno pase (ako ne umre prije)!?

propala mu konobarska gaža na Bjelolasici

Bune se predsjednici komora jer oni raspolažu novcem ostali a skrivaju troškove koji su usmjereni na samo odabrani zatvoreni krug ljudi.
Treba uzeti listu zaposlenih u komora jer izgleda da HNS štiti svoje članove blokiranjem dobrovoljnog članstva.
Po meni je to najgori oblik gospodarskog kriminala – prisilnim članstvom i čestim zlouporabama uništava se gospodarstvo. Obrtnici i poduzetnici bježe iz sektora malog gospodarstva.
Moral malih poduzetnika je nikakav. Vide uhljebljivanja na njihov račun.

Jel ono Maras najavio ukidanje članarine u HOK-u, samo kad ?????

Jel to isti spin kao sa HGK-om ???

New Report

Close