Na dug ni kiflu. Ne daju im banke, govore nam tako zaposleni u ugostiteljstvu, kredite, a dopuštene minuse “režu” jer konobari, kuhari, spremačice, recepcioneri rizična su im skupina. Više od pedeset posto pao je promet u ugostiteljstvu od početka pandemije, objasnio je jučer predsjednik Nezavisne udruge ugostitelja Marin Medak, a nastavi li se taj trend, 30 tisuća, od 65 tisuća zaposlenih u spomenutom sektoru, završit će na ulici, piše Večernji list.
Ne doslovno, procjene su udruge, u kojoj kažu da će trećina otići u inozemstvo, trećina naći posao u drugoj branši, dok će se trećina naći na ulici.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu