Mate Rimac bijesan zbog natpisa o robotaksiju

Autor: Poslovni.hr , 28. lipanj 2024. u 12:39
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Nekoliko dana nakon predstavljanja usluge robotaksi, nazvane Verne, poduzetnik Mate Rimac osvrnuo se na brojne reakcije.

Rimac je na svome Facebooku napisao kako na neke stvari koje su napisane nakon predstavljanja nije htio reagirati, ali si ne može pomoći.

“Ovih dana je toliko gluposti napisano o Verneu da nisam htio niti odgovarat. Ovo je trenutno vrhunac pa si ne mogu pomoći”, osvrnuo se na tekst u kojem stoji da je ukrao ideje Elona Muska.

“Tesla robotaksi je špekulacija”

“Tesla/Elon nije predstavio svoj robotaksi. Tek ga treba predstavit. Mi smo svoj predstavili. I sad mi kopiramo njih? Zanimljivo. O Tesla robotaksiju postoje špekulacije. Prije par mjeseci je izasla ova slika iz članka, koja je čista špekulacija. Nije “leak” niti vjerujem da ima veze sa tim što će Tesla predstaviti”, tvrdi.

“I da je nešto sta smo željeli kopirati – auto, čak niti maketu, ne možeš napraviti za par mjeseci. Mi smo prvi prototip napravili 2020., sve stupnjeve razvoja od prvog do zadnjeg smo pokazali na Kampusu. Znači mi smo 2020. kopirali nešto što će Elon tek predstaviti 08.08.2024. Nisam znao da imam i takve super moći”, zaključio je.

Komentari (2)
Pogledajte sve

<p>@Einstein</p>
<p>nemojte bas tako, pa bili si prepuni portali, pozivao je on svoj robot taxi, “dođi, dođi, na na”!!!</p>
<p>Ovaj gluh, nisu mu uši očito oprali🤣</p>

<p>I ja sam bijesan što je dobio milijune i milijune našeg novca, a taj njegov projekt zaostaje, firme su mu 100.000.000 eura u gubitku, jedino što je pokazao je animirani film. On nema pravo biti bjesan. Kao porezni obelveznik želim rezultate, ili nek sve vrati sa kamatama.</p>

New Report

Close