Marriottov podbrend stigao na Cres, Valdarke uložila 17 mil. €

Autor: Mladen Miletić , 13. listopad 2024. u 22:00
Nikola Avram na čelu je tvrtke koja je obogatila smještajnu ponudu Cresa resortom The Isolano Autograph Collection/PD

Autograph Collection u portfelju broji više od 300 hotela na najatraktivnijim lokacijama u 50 zemalja svijeta.

Prošlog je tjedna na Cresu s radom krenuo hotel The Isolano, brendiran oznakom Autograph Collection by Marriott. Za investiciju čija je realizacija počela prije nešto više od dvije godine, i dosegla vrijednost od 17 milijuna eura, zaslužna je tvrtka uspješnog hotelskog menadžera Nikole Avrama, Valdarke.

Hrvatska je tako dobila prvi otočki hotel iz jednog od najprestižnijih svjetskih lanaca, Marriott Internationala – Autograph Collection označava podbrend Marriotta, rezerviran za boutique luksuzne hotele s pet zvjezdica, a koji naglašavaju autentičnu lokalnu kulturu i odaju počast arhitektonskom, interijerskom i turističkom artizmu.

Autograph Collection u portfelju broji više od 300 hotela na najatraktivnijim lokacijama u 50 zemalja svijeta. Novi resort na Cresu imat će 49 prostranih, elegantno uređenih soba u pet kategorija, dva vanjska grijana bazena, beach bar, dvoranu za evente, nekoliko različitih gastro lokacija, moderan wellness i SPA centar, pristup plaži na nekoliko koraka od soba…

Interijer je uredila poznata dizajnerica Kristina Zanić, a ulagač Nikola Avram objasnio je i zašto je hotel otvoren tek u listopadu umjesto prvotno planiranog kolovoza: “S tako velikim i kompleksnim investicijama nerijetko se događa da se rokovi malo premaše, no mi smo zbog logistike, ali i otočke pozicije, cijeli proces produljili za dva mjeseca kako bismo bili sigurni da je sve na svome mjestu što se tiče pravne i funkcionalne strane hotela”.

Također, htjelo se uhodati i sadašnjih 65 radnika koje vodi generalni menadžer Mario Ivić. Hotel će raditi još nekoliko tjedana, a onda počinju pripreme za sljedeću sezonu.

Komentirajte prvi

New Report

Close