Maras se našalio na Facebooku, komentirali mu ‘Ovo je ispod nivoa’

Autor: Agencija VLM , 11. prosinac 2013. u 12:03
Photo: Anto Magzan/PIXSELL

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras odlučio je na Facebooku komentirati nadolazeći gospodarski forum HDZ-a.

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras odlučio je na Facebooku na šaljiv način komentirati nadolazeći gospodarski forum HDZ-a. Najvećoj oporbenoj stranci predložio je da na skup pozove svoja dva bivša člana koji su u međuvremenu upali u probleme sa zakonom.

"Predlažem da se u petak puste iz pritvora u Remetincu dva istaknuta bivša člana HDZ-a sada nestranačka 'stručnjaka' kako bi mogli održati predavanje na HDZ-ovom 'Svehrvatskom gospodarskom skupu'. Prvi je Ivo Sanader koji bi mogao ponovno održati prezentaciju iz 2009. s deset ključnih mjera za ulazak zemlje u krizu s posebnim osvrtom na model osobnog bogaćenja pod okriljem stranke, a drugi bi mogao održati predavanje na temu kako povećati izvoz, posebno 'hrvatske kune' na tržišta Češke i Austrije koji je provodio na vlastitom primjeru. Vjerujem da bi nazočne upravo ta dva predavanja najviše zaokupila jer kada je HDZ na vlasti vodeći HDZ-ovci najviše vole upravo takve teme", napisao je Maras na Facebooku.

Reakcije na komentar uglavnom su negativne. Korisnici su Marasu poručili da se bavi svojim poslom umjesto da kritizira HDZ na društvenoj mreži, a jedan je korisnik napisao da je ovo "ispod njegovog nivoa".

Komentari (10)
Pogledajte sve

Hoću u politiku,…lagati ću,neznam ništa raditi, želim putovati, viriti ću iz guzice VELIKOG nam i Dragog Vođe,……imam idealne karakteristike
Ako može maras mogu i Ja;))

[emo_smijeh]hoću li i ja postati kolateralna žrtva revnih brisača[emo_smijeh]


Ne kuzim razlog brisanja i cenzure komentara!?! Znači ministri se mogu izrugivat,vrijedjat,šalit a obični ljudi ne smiju uzvratiti salama i mišljenjima makar i na ovakvom skoro pa nepoznatom i beznacajnom forumu i listu. Ja sam npr napisao da se "ne bi čudio" da je zapalio restoran na Bjelolasici a ne da on to je. Istraga će utvrditi..-))

meni on više djeluje kao kokošar, koji bi prije mogao pokrasti escajg nego biti piroman, nema u njemu vatre za ništa, koliko sam primjetio nitko nema ništa protiv što su navedena gospoda tamo gdje jesu, ali ima protiv toga što je maras tamo gdje ne bi smio biti

MARAS NAM JE ZADAO NAJTEŽI UDARAC:

‘Ministar Maras zadao nam je najteži udarac’

New Report

Close