Maras: Ostojić ima šanse u drugom krugu

Autor: Poslovni.hr/Hina , 19. svibanj 2013. u 20:28
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras izjavio je danas da nije nezadovoljan rezultatima koje je prema izlaznim anketama SDP postigao na današnjim lokalnim izborima, te istaknuo kako vjeruje da Rajko Ostojić ima šanse osvojiti mandat.

 Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras izjavio je danas da nije nezadovoljan rezultatima koje je prema izlaznim anketama SDP postigao na današnjim lokalnim izborima, te istaknuo kako vjeruje da Rajko Ostojić ima šanse osvojiti mandat za gradonačelnika grada Zagreba u drugom krugu 2. lipnja.

"Ukoliko na birališta izađu i oni birači koji nisu izašli u prvom krugu, mislim da postoji mogućnost da Rajko Osvojić postane gradonačelnik grada Zagreba", kazao je Maras odgovarajući na pitanja novinara u Ostojićevu stožeru u zagrebačkoj Praškoj ulici.

Na pitanje je li očekivao ostvarenu veliku premoć aktualnog gradonačelnika Milana Bandića, Maras je kazao kako je očekivao veliku podršku, kakvu je SDP i dobio.

"Naša lista će biti bolja od 30 posto, kandidat za gradonačelnika oko 25-26 posto. To je velika podrška građana Zagreba i to smo i očekivali", kazao je.

Igor Rađenović, kandidat za dogradonačelnika Zagreba na listi Rajka Ostojića, izjavio je kako prednost aktualnog gradonačelnika Milana Bandića ostvarena na današnjim lokalnim izborima nije nedostižna.

"U drugi krug svakako ulazimo i to s objektivnih nula-nula. Bandić je u ovome krugu ostvario zaista veliku prednost, no ona nije nedostižna", kazao je Rađenović.

"Računamo na dobar dio birača koji je ostao kod kuće a i na one birače koji su danas izabrali druge kandidate. Sve to može dati 50 plus jedan za Rajka Ostojića", ocijenio je Rađenović.

Što se tiče ostatka Hrvatske, Gordan Maras je istaknuo kako će komentirati moći tek kad stignu službeni rezultati ali da je zadovoljan dosadašnjim podacima za Rijeku, Split i Osijek.

"Podaci pokazuju da smo svugdje ostvarili dobre rezultate, što znači da je SDP kao stranka pokazao da ima veliku podršku građana", kazao je Maras

Komentari (10)
Pogledajte sve

http://www.vecernji.hr/zagreb/bandic-zar-da-se-bojim-kaznenih-prijava-imam-ih-300-clanak-309419


Pa sad, dan nakon ovih izbora, nek se istospolišu između sebe, i nisu za drugo

Ovo mi je jedan od najboljih komentara ikada! Savršen, nevulgaran a jasan.

Pa sad, dan nakon ovih izbora, nek se istospolišu između sebe, i nisu za drugo


SDP postaje stranka cijepljena protiv realnosti i zdravog razuma. Njihov predsjednik stranke Zoran Milanović je svojim katastrofalnim predizbornim potezima prokockao tisuće i tisuće glasova, ali o tome se ne smije govoriti, jedino što je dozvoljeno su ovakve tupave papagajske fraze bez ikakvog uporišta u stvarnosti koje neodoljivo podsjećaju na tupave papagajske fraze o rastu BDP-a, evo samo što nije.

Apsolutno.

Čirilica u Vukovaru i istospolni brakovi – u tradicionalnoj Hrvatskoj.

Pa sam sebi traži poraz.

New Report

Close