Maras na Facebooku: Gospođa Grabar Kitarović jučer je dala skandaloznu izjavu

Autor: Poslovni.hr , 14. siječanj 2015. u 16:49
Gordan Maras; Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

“Rekla je da ova Vlada neće dugo trajati nakon što ona prisegne za predsjednicu. Time je pokazala da ne želi zajedništvo i ne poštuje više od 50% hrvatskih građana koji su izašli na izbore”.

"Gospođa Grabar Kitarović jučer je dala skandaloznu izjavu koja nije dostojna predsjednika Republike Hrvatske i koja se nikada prije nije mogla čuti od osobe koja je obnašala tu časnu dužnost", početak je poruke koju je na svojoj službenoj Facebook stranici, komentirajući novu predsjednicu države Kolindu Grabar Kitarović, objavio ministar poduzetništva Gordan Maras.

"Rekla je da ova Vlada neće dugo trajati nakon što ona prisegne za predsjednicu. Time je pokazala da ne želi zajedništvo i ne poštuje više od 50% hrvatskih građana koji su izašli na izbore, a koji joj nisu dali svoj glas. Ne poštuje ni građane koji su birali Vladu na izborima prije tri godine. Nastupa u ime "svojih", u ime HDZ-a. Ukoliko tako nastavi, uopće ne mora ni izlaziti iz te stranke, jer svojim istupima pokazuje da će biti predsjednica samo onima koji podržavaju Tomislava Karamarka. Pokušajte naći jednu izjavu predsjednika Josipovića iz 2011. koja bi nalikovala njenoj, Ivo Josipović je izbore 2010. dobio sa 60 posto glasova, a ne s 49 posto kao gospođa Kolinda".

 

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hr_HR/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Komentari (14)
Pogledajte sve

Euro pao 17% prema CHF, a Poslovni dnevnik komentira facebook komentare.

Smješno

tko će ovoga zaposliti, kada jednom dobije pedalu iz politike, cijelo vrijeme će mu visjeti po fejsu, a to poduzetnici nikako ili slabo plaćaju, nije mu dosta gluposti što izjavi tijekom dana na TV, pa mora malo pojačati sa fejsom

Koliko znam, Predjednica je rekla da će prije svega razgovarati s Premijerom i inicirati sjednicu Vlade na kojoj će pokušati saznati što Vlada radi i u kojem smjeru ide, potaknuta činjenicom o dvanaest kvartala propadanja. Kako je Premijer odgovorio da takve sjednice neće biti, i da ne razumije zašto je to u Ustavu, sasvim je očigledno da ignorira instituciju Predsjednika države. U takvom slučaju, bilo koji drugi predsjednik na njezinom mjestu postupio bi isto i konstatirao da ovakva vlada ne može biti na čelu države. To je, uostalom, sasvim razvidno iz činjenica, ali i u ocjenama europskih i svjetskih financijskih ustanova. Dakle, opet jedna od nizu Marasovih plitkih demagogija.

49,5% ljudi nije glasalo za Josipovica, a jos manje je glasalo za vladu. Oni su glasali protiv HDZ-a.

Nema teorije da ova vlada sakupi podrsku 50% biraca. Vjerojatno ih ne podrazva ni 50% najuze rodbine.

New Report

Close