Ni hrvatski sladoledari nisu ostali pošteđeni visokog rasta cijena namirnica, piše Dnevnik.hr.
“Cijene za namirnice od kojih se radi sladoled dosta su otišle gore, neke su čak otišle po 100, 150 posto, neke po 60, 70 posto. Mi smo sladoled u odnosu na prošlu godinu dok su bile niže cijene digli u prosjeku za 10 do 15 posto, što je puno manje u odnosu na to koliko su namirnice otišle gore”, rekao je Damir Domjanović, voditelj slastičarnice.
U Rijeci, Puli, Opatiji cijena se kreće od dva do dva i pol eura.
U Dubrovniku, Splitu i Zagrebu cijene su od jedan i pol pa sve do tri i pol eura, donosi reporterka Dnevnika Nove TV.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu