Lidl otvara 83. trgovinu u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 13. veljača 2013. u 12:19
Lidl

Nakon Škurinja, Kukuljanova i Pećina, trgovina na Zametu bit će četvrta Lidlova trgovina u Rijeci. Trgovina na riječkom Zametu nalazi se u stambeno-poslovnom centru, a ukupna površina novog Lidla iznosi 1.549 metara četvornih.

Lidl će uskoro otvoriti 83. trgovinu u Hrvatskoj, i to u Rijeci. Nakon Škurinja, Kukuljanova i Pećina, trgovina na Zametu bit će četvrta Lidlova trgovina u Rijeci.

Otvorenje trgovine održat će se u subotu, 16. veljače 2013. Trgovinu na Zametu otvorit će zajedno aktualni i budući predsjednik Uprave Lidl Hrvatska – Marin Dokozić i Boris Lukšić.  Otvaranju će prisustvovati i Lidlovo zaštitno lice Blanka Vlašić te poznati televizijski i radijski voditelj Robert Ferlin, koji će se javljati uživo iz Lidlove trgovine, priopćeno je iz Lidla.

Trgovina na riječkom Zametu nalazi se u stambeno-poslovnom centru, a ukupna površina novog Lidla iznosi 1.549 metara četvornih. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Srce mi se para zbog ove vijesti! U lidlu ni pecivo što kupiš nije od hrvatskog brašna. Pasta,četkica za zube, margarin,ulje,…..sve im je iz njemačke.

New Report

Close