Krenule pripreme za najveći sajam gospodarstva i poduzetništva u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 10. veljača 2022. u 11:04
Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

Slogan sajma glasi “Za budućnost”.

Počele su pripreme za GRAND EXPO – Međunarodni sajam graditeljstva, arhitekture, restauracije, nekretnina, drvne industrije, namještaja, energije i energetike, rudarstva, metalske i elektro industrije, industrijske elektronike i robotike, ekologije, uređenja prostora i komunalnih usluga, koji će od 13. do 17. rujna u Zagrebu okupiti više od 200 tvrtki, organizacija i institucija iz desetak zemalja regije na 10.000 m2 izložbenog prostora.

Cilj je sajma poslužiti kao platforma za razmjenu informacija i znanja te kreiranje stručnih prijedloga poslovne zajednice donositeljima odluka, a sve s ciljem unaprjeđenja gospodarskog okruženja i prilika.

Posjetitelje očekuje standardna sajamska prezentacija ponude, potražnje, interesa i mogućnosti iz svih tematskih područja sajma, predstavljanje vrhunskih proizvoda te demonstracija strojeva, uređaja, novih tehnologija, inovacija i usluga. Održat će se i 7 stručnih konferencija, seminari, B2B sastanci i burza rada te donatorska konferencija za područja Hrvatske pogođena potresom. Dodatno, sajam uključuje idruštveno-zabavne te posebne sadržaje za široku publiku.

Koorganizatori Sajma su Međunarodni ekonomski forum PERSPEKTIVE Zagreb, Društvo za marketing i poslovne usluge PROMO GLOBAL Zagreb i DELFIN – RAZVOJ MANAGEMENTA Zagreb.

Komentirajte prvi

New Report

Close