Još danas glasanje za naj radnika, proglašenje u petak

Autor: Sergej Novosel Vučković , 09. studeni 2020. u 09:22
Foto: Pixabay

Informacije o kandidatima i načinu glasanja su na stranici malisvjetionik.hr, a proglašenje najboljih radnika bit će online u petak 13. studenog u Zagrebu.

Natječaj za najboljeg radnika u Hrvatskoj – Mali svjetionik za velike ljude, ušao je u završnicu i samo još danas do 20 sati može se glasati za 10 naj kandidata, koje je stručno povjerenstvo odabralo kao svojevrsne modele po kolegijalnosti, uzornosti i nesebičnosti, no samo jedan ponijet će titulu i s njom i nagradu, čak 100.000 kuna u gotovini. Riječ je o trećoj godini provođenja projekta u organizaciji konzultantske kuće Mazars, tvrtke Tim Kabel te Udruge Partner i zaklade Rhema, kojem je cilj istaknute one koji su kao svijetli primjeri po pristupu poslu i odnosu prema radu, kolegama, poslodavcu, uključujući i učinkovitost i marljivost.

Informacije o kandidatima i načinu glasanja su na stranici malisvjetionik.hr, a proglašenje najboljih radnika bit će online u petak 13. studenog u Zagrebu. Kandidati su Blaženka Brlošić (OŠ August Šenoa, Gundinci), Vladimir Marić (OŠ Marina Držića Zagreb), Ivana Šalić (Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije), Zlatko Miklec (Hrvatski kišobran), Jelena Dominiković (Medicinska škola Dubrovnik), Kristina Jelenić (Obiteljski dom Giudici – Villa Elisa), Ivanka Pole (Tisak plus d.o.o.), Vesna Gašparić (Savez udruga osoba s invaliditetom Grada Siska), Sanja Posavec Španović (Učenički dom Mlinarska) i Zvjezdana Novina Repovečki (Centar za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice).snv

Komentirajte prvi

New Report

Close