Poslovni.hr
Jedina svijetla točka mesne industrije je proizvodnja prerađevina
Podijelite:
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Branko Bobetić, direktor udruženja Croatiastočar (Foto: Žarko Bašić/Pixsell)
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Igor Štoković, profesor na Veterinarskom fakultetu (Foto: Žarko Bašić/Pixsell)
Ivan Tovunac, voditelj istraživanja i razvoja novih proizvoda Gavrilovića (Foto: Žarko Bašić/Pixsell)
Ivan Tovunac, voditelj istraživanja i razvoja novih proizvoda Gavrilovića (Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
SLIKA:
1
od 6
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
SLIKA:
1
od 6
Branko Bobetić, direktor udruženja Croatiastočar (Foto: Žarko Bašić/Pixsell)
SLIKA:
1
od 6
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
SLIKA:
1
od 6
Igor Štoković, profesor na Veterinarskom fakultetu (Foto: Žarko Bašić/Pixsell)
SLIKA:
1
od 6
Ivan Tovunac, voditelj istraživanja i razvoja novih proizvoda Gavrilovića (Foto: Žarko Bašić/Pixsell)
SLIKA:
1
od 6
New Report
Close
What type of report is this?
Misleading or scam
Offensive
Spam
Violent or abusive
Send