Izbor najboljih ruralnih fotografija RuralFoto otvoren još 7 dana

Autor: Promo , 17. rujan 2024. u 13:54

Društvo agrarnih novinara Hrvatske poziva sve amatere i profesionalce da nominiraju svoje fotografije na izbor najboljih ruralnih fotografija  – RuralFoto 2024. Nagradni fond je 2.000 EUR i vikend odmor u Baranji.

Ruralna područja kriju nevjerojatne lokacije koje godinama inspiriraju profesionalne i amaterske fotografe, ali i turiste, zaljubljenike u čuda prirode, floru i faunu, život na selu….

Pred vama je savršena prilika da nadopunite ovaj popis i da do 23. rujna 2024. nominirate svoje fotografije na ovaj izbor. Fotografije je moguće nominirati u jednu od 4 kategorije, a one su: životinjeprirodaselo proizvodnja hrane. 

Nominirana fotografija uz kratak opis i pripadajući hashtag izbora #RuralFoto + hashtag teme ( #životinje#priroda#selo#proizvodnja ) treba biti postavljena na KLUB, društvenu mrežu Agrokluba tijekom razdoblja nominacija do 23. rujna 2024. godine. 

Svaki sudionik mora biti punoljetan i registriran na portalu Agroklub. Važno je ispuniti sve podatke u registracijskom profilu, kako bi prijavitelj bio prihvatljiv. Pravila izbora RuralFoto 2024 pročitajte OVDJE.

Autori najboljih fotki u svakoj od kategorija osvajaju 500 EUR (bruto), a ona s najviše lajkova – nagradu publike, vikend odmor u Baranji. Pogledajte koje fotografije su do sada nominirane.

Proglašenje pobjednika i izložba najboljih radova s RuralFoto izbora održat će se u Osijeku, 4. listopada 2024. godine na konferenciji AgroRocks: https://agrorocks.com/

Entuzijasti, amateri, profesionalci, zaljubljenici u ruralni prostor i fotografiju, podijelite s nama svoje najbolje fotografije. Bez obzira jeste li iskusni fotograf ili tek započinjete svoj put, vaše jedinstvene perspektive i kreativnost su više nego dobrodošle!

Komentirajte prvi

New Report

Close