Inspirativan primjer uspjeha: Bojan Galić

Autor: Promo , 12. kolovoz 2024. u 22:00
Uspješni alumni ZŠEM-a prošle je godine postao najmlađi Country Manager u povijesti Straumanna koji ove godine slavi 70 godina postojanja/PD

Ulaznica u svijet poslovnog uspjeha.

Bojan Galić, alumni Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM), s ponosom se prisjeća svog puta kroz akademski svijet i karijeru. Tijekom svog studija, Bojan je bio na dekanovoj listi sve četiri studijske godine, što svjedoči o njegovoj stručnosti i posvećenosti.

Ovaj uspješni alumni ZŠEM-a trenutno obnaša dužnost Country Managera za Adriatic HUB u kompaniji Straumann Group Adriatic. Navedenu poziciju preuzeo je prošle godine i time postao najmlađi Country Manager u povijesti Straumanna koji ove godine slavi 70 godina postojanja.

Kada je odlučio da je ekonomija njegov pravi put, Bojanov otac, prepun poslovnog iskustva, napravio je analizu fakulteta i preporučio mu ZŠEM. “ZŠEM se isticao po kvaliteti profesorskog kadra i literaturi, te je postao moj prvi i jedini izbor”, ističe Bojan.

Zašto sam izabrao baš ZŠEM

ZŠEM se isticao po kvaliteti profesorskog kadra i literaturi, te je postao moj prvi i jedini izbor.

Za svoj MBA program odabrao je smjer Supply Chain Management. Njegov interes za interdisciplinarni pristup bio je ključno motivirajući faktor, a taj izbor savršeno se poklopio s razvojem obiteljskog poslovanja u kojem je sudjelovao – otvaranjem logističkog centra za dentalni potrošni materijal.

Radi ono što voli
Bojan se sjeća najizazovnijeg trenutka tijekom MBA programa, kada je istovremeno morao uskladiti poslovne obaveze, fakultet i privatni život. “To se u tom trenutku činilo kao nemoguća misija, ali sada mogu reći da sam uspio”, naglašava Bojan. Danas, radi ono što voli, a ujedno se može pohvaliti i uspješnom obitelji.

Za svoj MBA program odabrao je smjer Supply Chain Management/PD

Jedna od najcjenjenijih komponenti MBA programa, prema Bojanu, su profesori. “Većina profesora dolazi iz prakse, a njihova znanja i iskustva su neprocjenjiva”, dodaje. Tijekom svog studija, posebno je cijenio profesora Andreja Grubišića, s kojim je i nakon završetka studija nastavio suradnju.

Bojan je sudjelovao i na studentskoj razmjeni u Reutlingenu, na ESB Business School, gdje je imao priliku spojiti teoriju i praksu. Ovaj program mu je omogućio stvaranje vrijednih poznanstava i proširenje vidika.

Za buduće studente MBA programa, Bojan savjetuje da iskoriste sve mogućnosti koje program nudi, uključujući razmjene. “To je idealno mjesto za stvaranje konekcija i proširenje vidika”, poručuje.

Bojanova poruka budućim studentima

MBA program je idealno mjesto za stvaranje konekcija i proširenje vidika.

Specijalistički programi
Nakon završetka studija, Bojan je preuzeo ključne pozicije u svom obiteljskom poslu, a potom se pridružio Straumann Group Adriatic. Tijekom svojeg rada, MBA program mu je pružio temelje koje je kasnije nadogradio kroz specijalističke programe, poput onog na IMD-u u Lausanni, fokusirajući se na digitalnu transformaciju.

Bojan Galić primjer je uspjeha i hrabrosti, a njegov put kroz ZŠEM i poslovni svijet još jednom potvrđuje važnost obrazovanja, iskustva i kontinuiranog usavršavanja. Sve u svemu, Bojan se nada da će moći sudjelovati na budućim ZŠEM-ovim događanjima, kako bi nastavio povezivati i dijeliti svoja iskustva sa studentima i kolegama.

Želiš li biti uspješan u poslovnom svijetu poput Bojana? Izaberi Zagrebačku školu ekonomije i managementa i odmah i započni svoje putovanje ka uspjehu!

Komentirajte prvi

ORGANIZATOR
Glavni partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner

New Report

Close