Infobip otvorio ured u Osijeku, Belupo pokrenuo B.Fit program

Autor: Mladen Miletić , 17. svibanj 2024. u 23:00
Osječka dogradonačelnica Jasenka Crnković pozvala je na otvaranju Infobip i da se uključi projekt gradsko-poduzetničkih stipendija/D. Javorović/PIXSELL

Hrvatski jednorog prepoznao je u Slavoniji jak tehnički potencijal mladih.

Tvrtka Infobip otvorila je novi ured u Osijeku s 27 djelatnika, a u Upravi ističu da očekuju širenje poslovanja. Suosnivač i tehnički direktor Izabel Jelenić rekao je da je to šesti inženjerski ured u RH.

U Infobipu smatraju da na osječkom području ima dosta kvalitetnih inženjerskih kadrova kojima se omogućava rad na svjetskim globalnim komunikacijskim projektima. Jelenić podsjeća da Infobip koji djeluje od 2006. ima desetke ureda u svijetu.

“Možda nismo vidljiva u prvom planu, ali imamo infrastrukturu kojim smo prisutna u cijelom svijetu, uz komercijalne odnose s više od 800 operatera”, dodaje čelnik Infobipa koji je u 2022. ostvario ukupan prihod od 1,55 milijardi eura.

Na udaru 65% građana
Voditelj osječkog ureda Dražen Radanović istaknuo je da je želja “razvijati suradnju s lokalnom zajednicom i fakultetima, jer je na ovom području velik broj tehnički jakih mladih ljudi”, dok je osječka dogradonačelnica Jasenka Crnković pozvala Infobip i da se uključi projekt gradsko-poduzetničkih stipendija.

A u suradnju Belupa i Podravke na hrvatsko tržište jučer je lansiran Belupo B.Fit program, sveobuhvatno rješenje za kontrolu i smanjenje prekomjerne tjelesne mase. Osim programa prehrane, B.Fit predstavlja liniju proizvoda koji sadrže nutritivno izbalansirane zamjenske obroke.

Koprivničke kompanije prepoznale su ozbiljan javnozdravstveni problem prekomjerne tjelesne mase s kojim se suočava gotovo dvije trećine (65%) stanovnika Hrvatske. Cjeloviti program podrške smanjenju prekomjerne tjelesne mase klinički je dokazan u studiji koju je provela Dječja bolnica Srebrnjak.


“Belupo ima u fokusu svoje potrošače i brigu o njihovom zdravlju. Upravo vodeći se tom misijom nastala je suradnja Belupa i Podravke, kompanija Grupe Podravka, koja je rezultirala inovativnim B.Fit programom i proizvodima koji će na siguran i klinički potvrđen način pomoći ljudima u redukciji tjelesne mase.

B.Fit program sveobuhvatan je program koji daje najbolje od svih uključenih: Belupo svoju stručnost iz farmaceutske industrije, Podravka svoje nutritivno izbalansirane proizvode i raznovrsne jelovnike, a Dječja bolnica Srebrnjak zaslužna je za kliničku studiju i liječničku podršku ispitanicima u studiji”, istaknuo je Hrvoje Čeović, predsjednik Uprave Belupa.

Komentirajte prvi

New Report

Close