TOP 505 kompanija
Nepogrešiv odabir

Idealno wellness utočište za brzu dozu dobre energije

Smješten na atraktivnoj lokaciji, Aminess Younique Narrivi Hotel nepogrešiv je odabir i za romantičnu vikend destinaciju, ali i za one koji rade dok putuju.

PD VL native tim
23. rujan 2024. u 22:00
Hotel je udaljen samo nekoliko koraka od šetališta i plaže/PD

Wellness se sve više prepoznaje kao ključna praksa za uspjeh i ravnotežu između posla i privatnog života, što je mnogima posebno teško uspostaviti nakon ljetnog godišnjeg odmora.

Na sreću, dokazano je da čak i kratki vikend bijeg nudi široku lepezu benefita koji pozitivno utječu na različite aspekte naših života te dovode do zdravijeg, sretnijeg i uravnoteženijeg postojanja. Poboljšano fizičko zdravlje tek je jedna od ključnih prednosti wellnessa.

Wellness aktivnosti podjednako povećavaju i emocionalnu otpornost, pomažu pojedincima da razviju mehanizme suočavanja sa stresom, doprinose povećanju produktivnosti na poslu te uspostavljanju bolje ravnoteže između poslovnog i privatnog života smanjujući izgaranje i promičući sveukupno zadovoljstvo životom. Kada se prakticira udvoje wellness doprinosi i uravnoteženijem i ispunjenijem životu u vezi.

Hotelski restoran Half 8 dio je prestižnog koncepta restorana/PD

No kako u potrazi zajedinstvenim iskustvom ne pogriješiti? Recept je zapravo jednostavan – sve što nam treba za dobar wellness bijeg je dobro društvo, atraktivna lokacija, gurmanski doživljaj i smještaj po našoj mjeri, a jedna takva neodoljiva kombinacija luksuza, udobnosti i usluge smjestila se i u srcu Crikvenice.

“Naše boutique utočište s pet zvjezdica ekskluzivnu uslugu spaja s pogledom koji oduzima dah. Aminess Younique Narrivi Hotel smješten je između živahne šetnice i mirne plaže, nudi savršen spoj elegancije i privatnosti s 40 prekrasno uređenih soba sa zvučnom izolacijom, koje su opremljene pametnim sustavom s detekcijom prisutnosti i električnim zastorima, naravno uz ostale pogodnosti poput Smart TV-a i Nespresso aparatima za kavu.

40 soba prekrasno je uređeno i odlično opremljeno/PD

Suvremeno uređeni interijer hotela oplemenjen je umjetničkim djelima Patricije Purgar i Janka Ivčića, cijenjenih zagrebačkih akademskih slikara i članova Hrvatskog društva likovnih umjetnika.

Njihove kreacije besprijekorno se stapaju s interijerom, dodatno naglašavajući sofisticiranost ovog mjesta smještenog na vrhunskoj lokaciji koja nudi jednostavan pristup lokalnim atrakcijama, restoranima i zabavi, kojih u Crikvenici ne nedostaje tijekom cijele godine”, kaže direktor hotela Domagoj Trivić.

Na vrhu hotela nalazi se wellness&spa centar s panoramskim pogledom gdje se može uživati u grijanom unutarnjem bazenu, hidromasažnoj kadi na terasi, finskoj sauni i parnoj kupelji te suvremeno opremljenoj teretani.

I sam hotel može se pohvaliti impresivnim sadržajima koji odmor podižu na jedan novi nivo. Tako se, za one koji se istinski žele opustiti, na vrhu hotela nalazi wellness&spa centar s panoramskim pogledom, pa se u cijeni smještaja može uživati u grijanom unutarnjem bazenu, hidromasažnoj kadi na terasi, finskoj sauni i parnoj kupelji te teretani opremljenoj suvremenim spravama i opremom za vježbanje. Uz nadoplatu, u ponudi su i masaže i tretmani ljepote.

Ekskluzivna usluga upotpunjuje se s pogledom koji oduzima dah/PD

Čak je i iskustvo objedovanja ovdje prava kulinarska avantura jer je hotelski restoran Half 8 dio prestižnog koncepta restorana koji na inovativan način kombinira lokalne okuse s internacionalnim kulinarskim trendovima. Birana riblja jela, steakovi, domaća tjestenina i ostale regionalne delicije pripremljene na ponešto drugačiji način prati i bogata karta vina, aperitiva, craft piva i koktela dok

doručak u svom bogatom i sjajnom izdanju pažnju plijeni u buffet restoranu s vanjskom terasom, a dostupan je i za vanjske goste. Smješten na glavnom trgu, hotel je udaljen samo nekoliko koraka od šetališta i plaže, a ta središnja lokacija olakšava istraživanje Crikvenice i uživanje u njezinoj vibrantnoj sceni tijekom cijele godine. Stoga je idealno odredište i kao vikend destinacija, ali i za one koji rade i dok putuju s obzirom da nudi ultra-brzi Wi-Fi u cijelom hotelu.

Wellness&spa centar s panoramskim na vrhu hotela/PD

Možda je upravo sve to razlog zašto se ovaj boutique hotel u turističkoj ponudi uspješno nametnuo kao nepogrešiva opcija. U svojoj osnovnoj ideji da ponudi jedinstveno iskustvo s kojim se veliki hoteli jednostavno ne mogu mjeriti, Aminess Younique Narrivi Hotel utjelovio je jedno od svojih najvažnijih obilježja – predanost izuzetnom odmoru.

Uz manje soba, prepoznatljivih po svom stilu i karakteru, intimnije okruženje i prekrasnu wellness oazu, osoblje se može usredotočiti na personalizirani pristup koji će svakom gostu osigurati odmor i dozu energije koja traje.

* Sadržaj omogućio Aminess Younique Narrivi Hotel

Lokalne namirnice i svjetski trendovi/PD

New Report

Close