Gustolato, hrvatski brend sladoleda, slastica i kava osvojio je dva zlata i broncu u finalu ocjenjivanja Međunarodnih nagrada za čokoladu (International Chocolate Awards), održanih u Londonu čime se svrstao među najbolje proizvođače slastica od čokolade na svijetu.
Zlato je osvojeno za Gianduja cremino (tip bajadere) od mliječne i bijele čokolade prekriven mliječnom čokoladom i prirodnim kakao maslacem te Namaz od grčkih pistacija (s 50% pistacija) s Ekvador kakaom i prirodnim kakao maslacem dok je broncu odnio Badem iz Avole (Sicilija) prekriven bijelom čokoladom i obogaćen istarskim šafranom.
Gustolato je nagrade osvojio u svim kategorijama u kojima se prijavio,a londonsko natjecanje vodeće je u svijetu. U finalu je sudjelovalo 800 natjecatelja s pet kontinenata. Gustolato je ujedno bio i jedini pobjednik natjecanja iz Hrvatske i regije.
“Osvajanje priznanja potvrda je i našem pogonu u Istri gdje s vrhunskim međunarodnim i lokalnim sastojcima stvaramo proizvod svjetske kvalitete. Ta činjenica nas je potakla na daljnje širenje poslovanja. Osim postojećih pet prodajnih objekata u Istri i Varaždinu, uskoro ćemo otvoriti i prvi u Zagrebu, ali ćemo krenuti i na međunarodno tržište – otvaranjem prvog objekta u Budimpešti,” najavljuje Dario Traverso, direktor tvrtke Dream Lab, čiji je Gustolato brend.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Nikad čuo za njih??
Uključite se u raspravu