Hilton stigao u Opatiju – hotel Keight prilagođen za poslovnjake

Autor: Radmila Kovačević/VL , 17. lipanj 2024. u 22:00
Ulaganje vodeće domaće kompanije za krstarenja, Katarina Line, premašilo je 20 milijuna eura/PD

Novi opatijski hotel, modernog, elegantnog dizajna čistih linija, inspiriran je plovidbom, morem i putovanjima, a svojevrsna je kruna karijere vlasnice Katarina Linea, Katarine Hauptfeld.

Opatijski turizam za 180. rođendan dobija i novi visokokategornik, i to pod zvučnim brendom – u četvrtak se otvara Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton, s 54 sobe i pet zvjezdice.

Investicija vodeće domaće kompanije za krstarenja, Katarina Line, premašila je 20 milijuna eura, a novim hotelom upravlja tvrtka Zagreb City Hotels koja uspješno vodi tri Hiltonova hotela u Hrvatskoj: Canopy by Hilton Zagreb City Centre, DoubleTree by Hilton Zagreb i Hilton Garden Inn Zagreb.

Novi opatijski hotel, modernog, elegantnog dizajna čistih linija, inspiriran je plovidbom, morem i putovanjima, a svojevrsna je kruna karijere vlasnice Katarina Linea, Katarine Hauptfeld. Istovremeno, Keight Hotel Opatija je i svojevrsni hommage opatijskom turističkom nasljeđu.

“Oduševljeni smo što radimo s Hiltonom na predstavljanju brenda Curio Collection by Hilton hrvatskom tržištu. Bogata povijest Opatije kao kolijevke hrvatskog turizma čini je idealnom lokacijom za putnike kroz cijelu godinu”, poručuje direktor novog hotela Davor Kovčalija.

Prvi gosti stižu već prekosutra, a uz klasične turiste domaćini očekuju i poslovne posjetitelje. Sobe su, naime, prilagođene i potrebama poslovnjaka, a hotel, među ostalim, ima i višenamjenski prostor za sastanke od sto kvadratnih metara. Uz bazen na hotelskom krovu, gostima je na raspolaganju unutarnji bazen od 25 metara, najveći u Opatiji.

Komentirajte prvi

New Report

Close