Dvjestotinjak investitora traži prilike u Hrvatskoj

Autor: Bernard Ivezić , 20. svibanj 2013. u 22:00
Na konferenciji će sudjelovati Bob Rosenschein, američki internetski poduzetnik koji je osnovao servis Answers.com i Jim Connor

Na konferenciji će sudjelovati Bob Rosenschein, američki internetski poduzetnik koji je osnovao servis Answers.com i Jim Connor.

U Zagrebu se u utorak okuplja više od 200 poduzetnika i investitora iz srednje i istočne Europe u organizaciji CEED-a, mreže poduzetnika koju je osnovao fond SEAF.

Cilj ovogodišnje konferencije je pronaći prilike za ulaganja u Hrvatsku, te podijeliti iskustva i stajališta s hrvatskim poduzetnicima o tome kako pronaći niše za male tvrtke, te pronaći partnerstva i prilike u regiji. Na konferenciji će sudjelovati Bob Rosenschein, američki internetski poduzetnik koji je osnovao servis Answers.com i Jim Connor, član uprave investicijskog društva iz Silicijske doline Sand Hill Angelsa i bivši direktor JPMorgan SymPro-a. Na skupu se također očekuju predsjednik SEAF-a Richard Sheridan, direktor CEED-a Peter Righi, predstavnici USAID-a te američki veleposlanici u Hrvatskoj i Sloveniji. 

Komentirajte prvi

New Report

Close