Bliži se održavanje važne konferencije koja pokriva teme kriptovaluta

Autor: Poslovni.hr , 24. svibanj 2024. u 12:29

Reg3 Split konferencija bit će održana u ponedjeljak u Splitu. Nezaobilazan je to događaj za sve koji su zainteresirani za budućnost regulacije kriptovaluta i blockchaina.

Udruga za blockchain i kriptovalute (UBiK) najavila je drugo izdanje Reg3 Split konferencije koja će biti održana u ponedjeljak, 27. svibnja, u Splitu. Reg3 Split konferencija, pod pokroviteljstvom kripto mjenjačnice Electrocoin, predstavlja nezaobilazan događaj regulatorne tematike područja blockchaina i kriptovaluta, spajajući regulatorne strukture sa subjektima iz industrije i pravnim stručnjacima u zajedničkom dijalogu, kažu organizatori dodajući da je ulaz na događaj besplatan.
Ovogodišnje izdanje Reg3 Split konferencije okupit će 18 pažljivo odabranih govornika koji će pokriti najnovije regulatorne teme vezane uz blockchain i kriptovalute. Kako praćenje kripto transakcija izgleda u praksi? Koja su iskustva kripto firmi iz raznih jurisdikcija? Kako se mijenja kripto regulativa u EU i izvan nje? Uz odgovore na ova pitanja na konferenciji će se moći čuti iskustva, a zatim i rasprave regulatora i reguliranih subjekata iz kripto industrije, kako iz EU tako i izvan nje, s posebnim naglaskom na zemlje Zapadnog Balkana.
Od govornika organizatori izdvajaju Álvara Garcia, tehničkog voditelja platforme za provjeru transakcija SumSub, Ivanu Poršinsky, višu savjetnicu za zaštitu potrošača u Hrvatskoj narodnoj banci. Jedan od govornika bit će i Ilya Volkov, izvršni direktor tvrtke YouHodler te Aldion Baze, direktor nadzora DTL tržišta Albanske agencije za nadzor financijskih aktivnosti (AFSA).
Reg3 Split jednodnevni je događaj koji se održava u okviru trodnevne BlockSplit konferencije i predstavlja ključan događaj za sve koji su zainteresirani za budućnost regulacije blockchaina i kriptovaluta. Kao svojevrsna platforma za razmjenu ideja, iskustava i informacija o regulatornom okviru koji obuhvaća blockchain i kriptovalute, Reg3 Split konferencija i cilja nastaviti graditi mostove između regulatornih tijela i kripto industrije, potičući pritom međusobnu suradnju i bolje razumijevanje industrije, jer su upravo to ključni čimbenici koji će usmjeriti daljnji razvoj blockchain tehnologije i industrije kriptovaluta te njihovu adekvatnu i pravovremenu regulaciju.

Komentirajte prvi

New Report

Close