Poslovni.hr
AZRRI-jeve radionice u 2019. privukle čak 430 polaznika
Podijelite:
Deni Srdoč, najmlađi hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom održao je radionicu Kreativna gastronomija u jesenskom cklusu
Deni Srdoč, najmlađi hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom održao je radionicu Kreativna gastronom
Skoko: Ljepota suradnje s AZZRI-jem je u tome što nam je težište na lokalnom proizvodu i realnom ruralnom razvoju kako i treba biti
Skoko: Ljepota suradnje s AZZRI-jem je u tome što nam je težište na lokalnom proizvodu i realnom rur
Deni Srdoč, najmlađi hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom održao je radionicu Kreativna gastronomija u jesenskom cklusu
SLIKA:
1
od 2
Skoko: Ljepota suradnje s AZZRI-jem je u tome što nam je težište na lokalnom proizvodu i realnom ruralnom razvoju kako i treba biti
SLIKA:
1
od 2
New Report
Close
What type of report is this?
Misleading or scam
Offensive
Spam
Violent or abusive
Send