Arena Hospitality otvorila luksuzni hotel u Berlinu

Autor: Poslovni dnevnik , 19. rujan 2024. u 22:00
Luksuzni Radisson RED smješten je u Charlottenburgu, Samo nekoliko koraka od Kurfürstendamma, kultne avenije i poznate trgovačke ulice/PD

Radisson RED brend prisutan je u popularnim urbanim destinacijama poput Cape Towna, Dubaija, Londona, Madrida, Osla, Šangaja ili Beča.

Hotelska kompanija Arena Hospitality Group otvorila je prvi luksuzni Radisson RED u Njemačkoj, i to u berlinskom Charlottenburgu.

Samo nekoliko koraka od Kurfürstendamma, kultne avenije i poznate trgovačke ulice, novi Radisson RED Berlin Kudamm nudi idealnu bazu za istraživanje živahnog grada.

Radisson RED brend prisutan je u popularnim urbanim destinacijama poput Cape Towna, Dubaija, Londona, Madrida, Osla, Šangaja ili Beča, s 90 hotela koji rade ili se razvijaju u Europi, na Bliskom istoku, u Africi i Aziji i Pacifiku. Prvi Radisson RED hotel Arena Hospitality Group otvorila je, inače, u veljači u Beogradu.

“Otvaranje Radisson RED Berlin Kudamm, drugog Radisson RED hotela u portfelju Arena Hospitality Group, ispunjava nas ponosom. Uvjereni smo da će i u Berlinu naš najnoviji hotel, Radisson RED Berlin Kudamm, osvojiti srca gostiju koji traže moderan dizajn, udobnost i vrhunsku uslugu.

To je važna prekretnica u našoj viziji širenja i pružanja izvanrednih iskustava u različitim destinacijama”, izjavio je Reli Slonim, predsjednik Uprave dinamične međunarodne hotelske grupacije sa sjedištem u Puli koja je na hrvatskom tržišu u 2023. godini povećala prihode za 11,62 posto u odnosu na 2022. Već od ranije upravljaju hotelima, turističkim naseljima te kampovima u RH, Njemačkoj, Mađarskoj, Srbiji i Austriji.

Komentirajte prvi

New Report

Close