kolega pozitiva
vi se čudite kao i kolegica pozitiva2, ona se isto čudi 🙂
pitajte nju za mišljenje, ali bojim se da ćete se oboje tek čuditi…
Poštovani kolega Apoksiomen,
da li je na skupštini bilo govora o eventualnoj isplati dividende u budućnosti ?
Hvala unaprijed !
P.s. Dioničar sam Zvijezde…
ja sam ovdje uz par dionicara najvise pisao o ZVDZ kao kompaniji. A ne o cijeni i ostalim dnevnim glupostima.
a sada postavljam i svoj target za izlazak iz nje, a to je 4950 kn
Jel ti to target ka na atlas nekretnine….di si 100 puta stavlja targete….ulazija pa izlazija…mislim da je tvoj broker zaradija vise od tebe…ovo nije dionica za tebe i moj ti je savjet da je prodas sto prije…
Ja ovu hartiju imam vec 6 godina…i ako je tko strpljiv ….to sam ja….
Btw…moj target je minimalno barem BV….a on je sad preko 9000 kn….a tko kaze da nece biti i veci…prije 9 godina se zvijezda sa istim poslovanjem i fundamenima prodavala po 20000 kn per share..
A ti si kao ovo prepoznao nedavno…
Rekoh…nije ovo za tebe….
Recimo kupnja jmnc po 30000 kn je bila.fantastican posao….i ledo po 3700…
Zvzd sam kupovao u frasponh od 2700-4000…
Jel ti to target ka na atlas nekretnine….di si 100 puta stavlja targete….ulazija pa izlazija…mislim da je tvoj broker zaradija vise od tebe…ovo nije dionica za tebe i moj ti je savjet da je prodas sto prije…
Ja ovu hartiju imam vec 6 godina…i ako je tko strpljiv ….to sam ja….
Btw…moj target je minimalno barem BV….a on je sad preko 9000 kn….a tko kaze da nece biti i veci…prije 9 godina se zvijezda sa istim poslovanjem i fundamenima prodavala po 20000 kn per share..
A ti si kao ovo prepoznao nedavno…
Rekoh…nije ovo za tebe….
Recimo kupnja jmnc po 30000 kn je bila.fantastican posao….i ledo po 3700…
Zvzd sam kupovao u frasponh od 2700-4000…
Ti si najjaci ovdje. Spominjes BV, to dosta govori o tebi. Nisam bzvz stavio ovu cijenu, to je cijena na kojoj dobijes prilicno iste brojke ko i na LEDU, i meni je to fer cijena za izlaz, za mene. A sto se tebe tice drzi je jos 20 godina, ja ZVZD imam vec 2, i ovaj moj target za sve fundamente(one bitne, a ne koje ti navodis) je ok….
Poštovani kolega Apoksiomen,
da li je na skupštini bilo govora o eventualnoj isplati dividende u budućnosti ?
Hvala unaprijed !
P.s. Dioničar sam Zvijezde…
nije, a nije vam to trenutno ni bitno.
oni jesu najavili značajne pomake u poslovanju, nove poslove, ali sumnjam da bi isplaćivali dividendu još, no, kao što rekoh, nebitna je i dividenda i buduće poslovanje trenutno.
ono što je bitno i što po mom mišljenju generira ovaj rast (ne samo Zvijezde) jemoguća prodaja dijela Agrokorovog portfelja. bilo da će prodati jednu ili više cijelih firmi, ili udio u svakoj. O tome se godinama špekulira, da li će i sad ostati na nivou špekulacije, ne znam…doduše već su slično napravili sa Ledom, tj Frikomom.
eto, a kolegama i kolegicama koji su prodali prije vremena, utjeha je da će platiti manje poreza na kapitalnu dobit ove godine. Stvari treba uvijek gledati s pozitivne strane. 🙂
Baš zanimljivo. U mjesec dana dionica narasla 65% a prodaje nema. Nitko ne kapitlaizira?
Baš zanimljivo. U mjesec dana dionica narasla 65% a prodaje nema. Nitko ne kapitlaizira?
Vrlo jednostavno kolega i na ovim razinama izrazito atraktivna a to kaj ju je raifica zatukla max tam gdje je bila to ide njima na dušu.
Pa disciplinirani smo.
lp
Ja imam target, 4950. Na toj razini dolazi u jednakost sa LEDO…