ZVZD (Zvijezda d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVZD (Zvijezda d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

da li je tko bio na skupštini? kaj su rekli pošto je cijeli promet uz skidanje s aska napravljen nakon završetka iste?

kada mi se uključe u raspravu randopph, serija, prognostik, sva ekipa koja mi je na ignore….daj sjašite i ne spamajte temu

korištenje ignore mogućnosti govori sve o onome koji je koristi! i tko li je taj lik koji će govoriti na koju raspravu će se tko uključivati. svašta.

Krasan rast, još da su veći prometi i trgovina inače.
Izgleda super.

Tko ovo pumpa?

Kakvo pumpanje kolega kad je samo 0,46 booka.
[/quote]

Ima puno dionica s manjim P/B i sa puno većim izgledima za rast prihoda i dobiti.
Ovo već dugo stoji ispod 3.000 tako da je poraslo čak i puno.

Znamo koje su boljke ove dionice / tvrtke zbog kojih je cijena konstantno oko 3.000.
Ne znam da li može imati snage za održavanje ovih viših razina jer nekih novosti nema, a ni uporišta u poboljšanju dobiti za bližu budućnost također.

Tko ovo pumpa?

Kakvo pumpanje kolega kad je samo 0,46 booka.
[/quote]

Ima puno dionica s manjim P/B i sa puno većim izgledima za rast prihoda i dobiti.
Ovo već dugo stoji ispod 3.000 tako da je poraslo čak i puno.

Znamo koje su boljke ove dionice / tvrtke zbog kojih je cijena konstantno oko 3.000.
Ne znam da li može imati snage za održavanje ovih viših razina jer nekih novosti nema, a ni uporišta u poboljšanju dobiti za bližu budućnost također.
[/quote]

Moj bratić je predstavnik radnika i naravno bil je na skupštini a da ste vi gospon bili na skupštini čuli bi ste za novosti I uporišta za budućnost takodjer!

Budite vidli moj kolega pozitiva,sad to kad ste prodali za burek ajde,ne brinite se budete platili skuplje I kaj sad…

Dobro pečem jajca!

pa očito se nekaj čulo na skupštini, kad je neposredno po završetku počelo čišćenje aska. pitao sam to prije par dana, ali odgovora niotkuda.

Sretno onda!
Ali oprezno s bilo čijim obećanjima za budućost, jer znamo kako ide ona narodna…

kolega, pa sve priče na burzi se svode na obečanja i očekivanja!

Bilo bi, u najmanju ruku, kolegijalno da onaj tko je bio na Skupštini ili ima informaciju o čemu se značajnom tamo pričalo, ukratko napiše osnovne zaključke.

Tome i služi ovaj forum, a ne za besperspektivne rasprave kakvih je prepuna ova posljednja stranica.

Osobno pretpostavljam da bi rast cijene mogao biti u nekakvoj korelaciji s novoizabranim direktorom – možda će njegova politika upravljanja poduzećem biti više naklonjena dioničarima (npr. isplata dividende i sl.). Također, nakon 10-ak dana rasta još nitko nije primijetio da bi to moglo imati veze s izlaskom Agrokora na londonsku burzu (ona priča hoće li izlistati sam Agrokor ili košaricu proizvodno-prehrambenih tvrtki iz koncerna…).

Možda sam miljama daleko od istine, ali baš zato bih volio čuti o čemu je dodatnom bilo riječi na GS. Nismo svi u mogućnosti pohoditi skupštine…

Dionica je tavorila na istoj razini 100 godina, ekonomska situacija u HR se promiejnila, ova famozna dionica se trži oho-ho ispod booka itd itd… kakva skupština ovo raste jer vrijedi. Ti kad čuješ neku vijest biti će ti karikiram dionica na 10 000 kn. Šta se neki prave grbavi?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Po booku se na Zse ne trži ni puno dionica koje isplaćuju solidnu dividendu redovno, a kamoli neke druge.

New Report

Close