ZVZD (Zvijezda d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVZD (Zvijezda d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja bih prije nadodao jel tko gleda erste skrbnički koji konstantno dokupljuje već godinu i pol…samo prošle dodine preko 1000 kom..
Ne prejudiciram da je onaj koji mislim da je…ali nekako znam da je[emo_palacg]

A BALVANA!!! :) :) :)

A jel vidite ovu prvu na 3.043,90?

merkam je nekako cijeli dan i mislim kako da je skinem
ovo su bili zadnji novci…haha

[emo_namigusa]

beti

Mislim da ovdje pad prihoda vec trecu godinu zaredom nije dobar znak, i da ce ove godine biti vjerojatno 10-ak posto manji prihodi!
Sve dok se trend u prihodima ne okrene a ne vidim uskoro neki triger za to , ZVZD i nije neka perspektiva.
OK, prema BV je podcijenjeno ali ima takvih jos.

A kako znaš da se već nisu počeli povećavati prihodi..
Vidit ćemo fi za 1q…mercator ih je po meni digo a što vrijeme bude više prolazilo i više će

ups i da ne zaboravim ipo agrokora[emo_palacg]

Eto ti na, 10 pozitivnih komentara i samo 1 negativan i rast staje.
ZVZD je podcjenjena dionica kako kod se okrene i vidjet ćemo kuda će cijena, da li će to opravdati rastom ili će i dalje ostati na ovim smiješnim razinama.

1. AGROKOR D.D. 51.977 51,84%
2. CERP/REPUBLIKA HRVATSKA 16.995 16,95%
3. KBZ D.D. 5.965 5,95%
4. KBZ D.D. 4.430 4,42%
5. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 3.349 3,34% + 32
6. EUROHERC OSIGURANJE D.D. 2.621 2,61%
7. VABA D.D. BANKA VARAŽDIN 2.160 2,15%
8. PBZ D.D. 602 0,60% + 150
9. JADRANSKO OSIGURANJE D.D. 575 0,57%
10. PLEHAČEK ZDRAVKO 481 0,48%
UKUPNO 89.155 88,93%

tema zamrla .. koja su očekivanja? ide se preko 3000 ili prema 2200

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Prihod pada ali imamo dobit 20milja!

Mislim da Teo radi odličan posao čisti troškove jedino što to baš i nije popularno ali je zato dobro za kompaniju!

Mislim da će prvi kvartal odrediti smjer kretanja cijene no deal s Mercatorom i cca 150 ljudi manje u ovoj godini daju nadu za bolje sutra a ukoliko bude suprotno znate i sami.
No ja tipujem na preokret trenda…

SVE VAS SLUŠAM - SVE ZNAM O VAMA!

…ali imamo dobit 20milja!

To je to, dobit se traži, jer npr. BLJE ima veliki rast prihoda, a opet iskazuje gubitak (sad da li realan ili samo namjerno prikazan u izvještajima …)!

U odnosu na 2013., smanjenje prihoda je 10%, rast dobiti 100%.

U svakom slučaju, nije mi jasan ovaj pad od neki dan, ili se nije znalo da će izvještaj ipak biti u plusu!

U svakom slučaju, ova “napaćena” dionica zavrijedila je napokon odmak preko 3.000.

Dobit veća za 134%!

Jedne godine su iznenadili s dividendom. Možda to ponove.

New Report

Close