ZVZD (Zvijezda d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVZD (Zvijezda d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

okej, zašto onda ljudi to ne prodaju? koliko vidim na zagrebačkoj burzi, znači otvoreno ima 138 komada na prodji. toliko imam ja sa moje dvije frendice.
očito smo neuke, ali nećemo prodati. takav je deal

pozdrav

beti

Ok.
Kako god. Meni je zvzd i dalje draga[emo_smijesak]

A BALVANA!!! :) :) :)

okej, zašto onda ljudi to ne prodaju?
pozdrav

Ne bih znao, morat ćeš ih pitati [emo_smijeh]
bear je dao razloge zašto misli da će ZVZD rasti, ja se s njima ne slažem, bar ne s tim razlozima, nemaju mi previše logike.
Najveća vrijednost se po meni skriva u toj niskoj P/B vrijednosti, daliborop je nedavno nešto pisao o vrijednosti revaloriziranog zemljišta, osobno skloniji sam ulaganju u kompanije kojima poslovanje jača iz godine u godine, a to ne vidim ovdje.
Ne vjerujem da će dionica padati(bar ne puno) niže od ovih cijena, a s druge strane ne vidim ni veliki potencijal rasta…

Izneseni tekstovi nisu nagovor na prodaju ili kupnju dionica

Po toj tvojoj teoriji belje bi onda trebalo padati a ne rasti 40%, za razliku od zvzd?

Na temelju cega si to shvatio?

Izneseni tekstovi nisu nagovor na prodaju ili kupnju dionica

Na temelju cega si to shvatio?

Nisam na tebe mislio

Gledam sad i vani se dionice ovakvog tipa i sektora trže na cca 1,5 – 2 booka.
Zvzd trenutno na 0,3 booka, pa meni realno vrijedi uzevši sve i okolinu i ekonomiju i našu vladu + svi diskonti molala bi biti barem na 0,7 booka, a ako pak ne min 0,5.
A da ne govorim sa sadašnjom situacijom gdje nam definitivno skači svi prihodi.

ZVZD – BVPS 8.864,87 kn

Ok, za doći na cijenu 1 BV trebat će puno goriva….

Po meni baš i ne.Čak što više treba višestruko manje nego na nekim drugim dionicama.
Mali je free flot a i dionica nije nešto da je likvidna,barem ne za sad.

Naravno da se slažem[emo_palacg].
za neke je ovo bezperspektivna dionica.Za mene nije.
Logično i jedino riješenje je spajanje sa diamantom u kojem većinu ima ZVZD i onda prodaja cijelog paketa zajedno.
Ako je sokove jucy uspio prodati za 54 mil. eur a trenutna kapitalizacija cijele ZVZD bez revalorizirane imovine je manja od 40 mil. eur.
Pa sad vi vidite jeli Zvzd podcijenjena ili ne.
Ja ću rađe uvjek u ledo i zvzd nego u ht i ernt.

danas samo -4,23%

New Report

Close