ZVZD (Zvijezda d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVZD (Zvijezda d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.seebiz.eu/adris-podravka-i-franck-pomazu-agrokoru-da-skupi-novac-za-mercator/ar-82313/

[emo_palacg]

Po neslužbenim informacijama Agrokor glede financiranja u igri ima više scenarija, piše list. Osim ruskih banaka, u pozadini se spominje i plan B, po kojemu bi Agrokor teret kupnje Mercatora prenio na hrvatske dobavljače i poslovne partnere, među kojima je Adris Grupa, navodi list dodajući da je o poslovnoj suradnji predsjednik koncerna Ivica Todorić lani razgovarao i s predsjednikom uprave Podravke Zvonimirom Mršićem.
http://www.seebiz.eu/dnevnik-pred-agrokorom-jos-dug-put-do-preuzimanja-mercatora/ar-82356/
Da mi je znati o čemu je razgovarao s Mrkijem

Ne znam ima li tko egzaktne podatke iz friške knjige dioničara, ali po mojim procjenama Rajfici je ostalo još stotinjak komada… Uzeći u obzir formalizaciju dogovora s bankama u utorak, mogli bi napokon bez prepreka prema gore…

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Manje od 100

A BALVANA!!! :) :) :)

Koliki je pad prihoda i dobiti ovdje u zadnjem kvartalu konsolidirano kad se gleda. Nemrem otvoriti izvješće pa ako neko može napisati.zanima me isključivo zadnji kvartal i isključivo konsolidirano.

Je li sad to napokon to s istovarom!?

kaj je ovo nije cca 100 kom

Čudno je sve ovo danas bilo… Pokupili su zadnji nalog od 25 komada par sekundi prije kraja. Nešto se kuha. Bilo bi lijepo da nas Todex i Mrki ”iznenade”. Samo da ne izvedu kakav salto mortale. Don’t fight the Tod.

je ako se bude išlo na tromjes. prosijek

je ako se bude išlo na tromjes. prosijek

3570 kn, 5% na sadašnju cijenu

Finance: Novi rok za Mercator kraj svibnja

opet produženj…ma nisu normalni…

A BALVANA!!! :) :) :)

kak bude laško izdržalo ako je do svibnja

ovi sa finance.si i nisu poverljivi

kolege,

molim nekog ljubaznog da napise kako izgleda prodaja.
Vidim da je netko spreman prodati već za 3.419kn…
Nemam naime gledalicu.
Hvala unaprijed

New Report

Close