ZVZD (Zvijezda d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVZD (Zvijezda d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…formira se kupnja…moglo bi bit veselo…

Gosn.plavi..
Ovaj rajfajsen sto prodaje je odavno van top 10 i ostalo mu je manje od 150 kom..
Tako da ovo mjeseca vam ne drzi vodu a koji su v motivi takvog pisanja ostavljm svekolikom pucanstvu da procijeni.

A BALVANA!!! :) :) :)

Malo ste dosadni, čovjek želi pomoći,a vi…
…. imaju više od 300 komada sa ponedjeljkom.
Kupite knjigu pa gledajte.

Pratim ZVZD kao i mnoge druge dionice ništa posebno oko motiva.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Hvala na komplimentu…presvjetla zanimljivosti i altruosticka iskrenosti..
Ps. Kupite vi knjigu dionicara jer vec jesam..

Obzirom koliko još ima za prodati RBA skrbničii, ako ovako nastavi to će trajati još mjesecima.

Pratim ZVZD kao i mnoge druge dionice ništa posebno oko motiva.

lp

400kom prodali za manje od mjesec dana, zasto bi 300kom prodavali mjesecima ?

pod pretpostavkom da je to kao sto vi tvrdite jako crno..a naravno da nije, jer ili nemaju namjeru sve prodat, ili im se ne zuri pa ce prodavat par kom/dan, sto je zanemarivo.

unaprijed hvala za odgovor,
lp

ZVZD, VPIK, turisti, plovidbe, polulikviduše, nelikviduše, CASH, ...

I što smo zaključili koliko je rajfici ostalo?

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

I što smo zaključili koliko je rajfici ostalo?

Taj dan kada sam napisao post vidio sam stanje u SKDD.
Ne mislite valjda da lažem?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ne kužim onda Bearove postove, al dobro… Ugl, od tad je protrgovano 159 komada, uz pretpostavku da nije baš sve njihovo, možemo zaključiti da im je preostalo oko 160-170 komada. Ovim tempom znači da bi trebalo iskipavanje napokon završiti krajem mjeseca…

Ne kužim onda Bearove postove, al dobro… Ugl, od tad je protrgovano 159 komada, uz pretpostavku da nije baš sve njihovo, možemo zaključiti da im je preostalo oko 160-170 komada. Ovim tempom znači da bi trebalo iskipavanje napokon završiti krajem mjeseca…

Kaklve ima veze da li imaju 16 ili 160 komada, kad kolegi T. zatreba lova onda će ići tisućice u sekundi samo ne po ovoj cijeni, pogledati Ledo i sve je jasno.

http://www.hrportfolio.hr/hr/fondovi/fondovi_4_1_0_2/%7CVijesti%7CKompanije%7CNovost%7CPodravka_vreba_Vitanu_i_dijelove_Agrokora%7C27728

ZVZD????

http://www.hrportfolio.hr/hr/fondovi/fondovi_4_1_0_2/%7CVijesti%7CKompanije%7CNovost%7CPodravka_vreba_Vitanu_i_dijelove_Agrokora%7C27728

ZVZD????

Navodno su u igri ledo i zvzd…

Imam obje pa mi je svejedno, ali nekako više tipujem na zvzd kad je podravka u pitanju.

New Report

Close